Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Στο «κόλπο» για τη διεκδίκηση του και η Μακάμπι

Κώστας Σλούκας: Στο «κόλπο» για τη διεκδίκηση του και η Μακάμπι
Ο Κώστας Σλούκας είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού και η Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να μπήκε στο «κόλπο» για τη διεκδίκηση του.

Αναμφισβήτητα ο Κώστας Σλούκας είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη τη δεδομένη στιγμή. Οπότε είναι λογικό από τη στιγμή που το συμβόλαιο του με τη Φενέρμπαχτσε λήγει, να αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην αγορά. Από τη μία ο Ολυμπιακός που θέλει να επαναπατρίσει τον παίκτη και να κάνει ένα restart μετά από μια προβληματική χρονιά και από την άλλη οι Φενέρμπαχτσε που θέλει να διατηρήσει τον «εγκέφαλο» της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τρέχον ρόστερ. Ταυτόχρονα και η Μπαρτσελόνα φέρεται να του έχει κάνει μια πλουσιοπάροχη πρόταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έχει μπει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι Ισραηλινοί θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν top class γκαρντ και η περίπτωση του Σλούκα ταιριάζει «γάντι». Βέβαια, οι πιθανότητες της «ομάδας του λαού» δεν είναι αρκετές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Φενέρ τονίζουν πως έχει προβάδισμα στο να υπογράψει και πάλι τον Έλληνα διεθνή γκαρντ, με τον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα να είναι σκληροί διεκδικητές.

https://twitter.com/AroundRumors/status/1140271813555081216

Μπαρτσελόνα: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας ανήκει στην elite των γκαρντ στην Ευρώπη. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και έχει γίνει το μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της Euroleague. Από τη μία ο Ολυμπιακός που θέλει να επαναπατρίσει τον παίκτη και να κάνει ένα restart μετά από μια προβληματική χρονιά και από την άλλη οι Φενέρμπαχτσε που θέλει να διατηρήσει τον «εγκέφαλο» της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τρέχον ρόστερ.

Σύμφωνα όμως με το basketinside.com, έρχεται η Μπαρτσελόνα για να μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του Έλληνα γκαρντ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Μπλαουγκράνα που θέλουν να ξαναβρεθούν σε Final 4 θέλουν να δώσουν τα… κλειδιά της ομάδας στον Σλούκα και για να τον δελεάσουν του προσφέρουν ηγεμονικό πολυετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments