Αθλητισμός

NBA: Η ανταλλαγή του Ντέιβις βάζει σε σκέψεις τον Ίρβινγκ

NBA: Η ανταλλαγή του Ντέιβις βάζει σε σκέψεις τον Ίρβινγκ
Οι Λέικερς έκαναν δικό τους τον Άντονι Ντέιβις, μια εξέλιξη που μπορεί κάλλιστα να επηρεάσει τον άλλο μεγάλο σταρ του ΝΒΑ, Κάιρι Ίρβινγκ.

Η “βόμβα” στο ΝΒΑ έσκασε και έχει τις υπογραφές του Άντονι Ντέιβις και των Λος Άντζελες Λέικερς. Σε μία ανταλλαγή που προκάλεσε αίσθηση, οι “λιμνάνθρωποι” έστειλαν στη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς τους Μπράντον Ίνγκραμ, Λόνζο Μπολ, Τζος Χάρτ, το νούμερο 4 στο NBA Draft 2019 και ακόμη δύο draft picks πρώτων γύρων για να αποκτήσουν τον “unibrow”.

Ο Ντέιβις δυναμώνει τη front line των Λέικερς και αναμένεται να συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, στην προσπάθεια των “κίτρινων” για επιστροφή στην κορυφή του ΝΒΑ. Ο Αμερικανός σέντερ θα αγωνιστεί τη σεζόν 2019/20 στο Λος Άντζελες και στη συνέχεια θα μείνει free agent, αναζητώντας είτε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είτε ένα νέο συμβόλαιο στο LA.

Τη χρονιά που πέρασε είχε 25.9 πόντους από 55% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο και 79% στις βολές, 12 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.4 μπλοκ ανά 33 λεπτά σε 56 αγώνες της κανονικής περιόδου. Στην καριέρα του και σε σύνολο 466 ματς έχει 23.7 πόντους από 53% στο δίποντο, 31% στο τρίποντο και 79% στις βολές, μαζί με 10.5 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.4 μπλοκ ανά 34.6 λεπτά.

Παράλληλα, η κίνηση των Λέικερς με τον Άντονι Ντέιβις φαίνεται ότι κάνει άλλον έναν αστέρα του ΝΒΑ να δει ζεστά την προοπτική της μετακόμισης στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, τα νέα του trade έφτασαν στα αυτιά του Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος πλέον βλέπει πιο “ζεστά” την πιθανότητα μεταγραφής του εκεί. Η προοπτική συνύπαρξης στο παρκέ με τον άλλοτε συμπαίκτη του στο Κλίβελαντ, Λε Μπρον και με έναν από τους καλύτερους σέντερ της λίγκας, δεν τον αφήνει αδιάφορο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments