Αθλητισμός

Νικ Καλάθης: Ο Πιτίνο θα μείνει στον Παναθηναϊκό

Νικ Καλάθης: Ο Πιτίνο θα μείνει στον Παναθηναϊκό
Ο Νικ Καλάθης σε πρόσφατη συνέντευξή του εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Ρικ Πιτίνο θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Νικ Καλάθης ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πορεία του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμα νταμπλ. Ο διεθνής γκαρντ έκανε εξαιρετική σεζόν, αλλά δεν είναι μόνος που ευθύνεται για την επιτυχημένη σεζόν των “πράσινων” μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός προπονητής ήρθε στην Ελλάδα στα μέσα της σεζόν και κατάφερε να μεταμορφώσει προς το καλύτερο την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μπει στα play off της Euroleague παρά το κακό ξεκίνημα.

Το συμβόλαιο του έμπειρου κόουτς ολοκληρώνεται μαζί με την αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Τώρα, το μεγάλο ζήτημα είναι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πείσει τον Πιτίνο να συνεχίσει στον πράσινο πάγκο. Ο ίδιος λίγο μετά τη φιέστα για το 38 πρωτάθλημα άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς ήθελε πρώτα να συμβουλευτεί την οικογένεια του. Αν τα παιδιά του τον στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια τότε θα πει το μεγάλο “ναι”.

Αισιόδοξος για Πιτίνο ο Νικ Καλάθης

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Πράσινη” και εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με το μέλλον του Αμερικανού κόουτς στην ομάδα. Ακολουθεί ένα μέρος της συνέντευξης του Νικ Καλάθη:

Για τον τίτλο: «Για εμάς το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας, τον πρόεδρο και σε όσους φίλους του Παναθηναϊκού μας είδαν ήταν κάτι πολύ σπουδαίο. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα είχαμε απέναντί μας, στόχος μας εξαρχής ήταν να κατακτήσουμε τον τίτλο και τα καταφέραμε».

Για τον Πιτίνο: «Είναι τιμή και μόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά, καταφέρνοντας να τον πείσει να έρθει εδώ και ο Πιτίνο με τη σειρά του έκανε πολλά για την ομάδα».

Για το αν θα μείνει ο Ρικ Πιτίνο: «Νομίζω ότι θα μείνει, έτσι πιστεύω. Αγαπάει το σύλλογο, τον κόσμο, τα μέλη της ομάδας, τον κύριο Γιαννακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που εμπνέει σεβασμό και ο Πιτίνο νιώθει τιμή που κάθεται στον πάγκο του».

Για τη Euroleague: «Σίγουρα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να πάμε στο Final Four».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments