Αθλητισμός

Πατέρας και γιος Πιτίνο έπαιξαν γκολφ στις ΗΠΑ (pic)

Πατέρας και γιος Πιτίνο έπαιξαν γκολφ στις ΗΠΑ (pic)
Ο Ρικ Πιτίνο γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα παίζοντας γκολφ με τον γιο του, Ράιαν.

Ο Ρικ Πιτίνο οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο νταμπλ και επέστρεψε στις ΗΠΑ. Πλέον, άπαντες στο “στρατόπεδο” των νταμπλούχων Ελλάδος περιμένουν την τελική απόφαση του έμπειρου κόουτς, ο οποίος θα κληθεί να επιλέξει το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ή θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Πιτίνο ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Προμηθέα στο Game 3 ότι θα επιστρέψει και θα κάνει μια ενδελεχή κουβέντα με όλα τα μέλη της οικογένειάς του, προτού πάρει την απόφαση. Το… decision του Αμερικανού κόουτς θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, κατά τα λεγόμενά του, με τις πιθανότητες να “κλίνουν” πάντως υπέρ της παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Για την ώρα, ο Ρικ Πιτίνο έχει αφήσει στην άκρη τα επαγγελματικά του και εκμεταλλευόμενος την Ημέρα του Πατέρα, επισκέφθηκε γήπεδο γκολφ μαζί με, έναν εκ τους υιούς του, τον Ράιαν. Πατέρας και γιος Πιτίνο δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο εν λόγω άθλημα, με τον θρύλο του NCAA και νταμπλούχο Ελλάδος να σημειώνει στο Twitter πως: “Η ημέρα δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη”.

Εάν λάβουμε υπόψιν ότι ο Ρικ Πιτίνο θα μιλήσει με όλα τα μέλη της οικογένειάς του για το θέμα Παναθηναϊκός, τότε δεν αποκλείεται να υπήρξε, έστω μια μικρή συζήτηση και σήμερα με τον Ράιαν Πιτίνο. Τα υπόλοιπα και η έκβαση της υπόθεσης Πιτίνο, θα φανούν εντός της εβδομάδας που έρχεται…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments