Ελλάδα

Έγκλημα στου Γουδή: Η κόρη σκότωσε την μητέρα της που έπασχε από άνοια

Έγκλημα στου Γουδή: Η κόρη σκότωσε την μητέρα της που έπασχε από άνοια
Βρέθηκε ο ένοχος πίσω από το έγκλημα στου Γουδή καθώς ένας αυτόπτης μάρτυρας "πρόδωσε" την κόρη του θύματος.

Το έγκλημα στου Γουδή συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για τον δράστη. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν το πτώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκε σε δρόμο της περιοχής. Ο δράστης αυτού του φρικιαστικού εγκλήματος δεν είναι άλλος από την ίδια την κόρη του θύματος που έμενε κοντά στο σημείο που βρέθηκε η άψυχη σορός.

Η 59χρονη δράστης αρχικά έκανε ότι έχει συγκλονιστεί από τον χαμό της μητέρας της προκειμένου να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς. Τελικά δεν άντεξε το βάρος της πράξης και ομολόγησε πως εκείνη αφαίρεσε τη ζωή από την μητέρα της. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 59χρονη μητροκτόνος,η γιαγιά έπασχε από άνοια και εκείνη την πρόσεχε. Όμως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όλο και χειροτέρευε και όπως είπε περνούσαν δύσκολα.

Τι είπε στους αστυνομικούς η μητροκτόνος

Η δράστης αποκάλυψε πως έχασε την υπομονή της και άρχισε να χτυπάει την ηλικιωμένη. Εκείνη φώναζε για βοήθεια με αποτέλεσμα να της κλείσει το στόμα και τελικά να της προκαλέσει ασφυξίας καθώς η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Λίγο αργότερα και αφού είχε καταλάβει τι έχει κάνει την έδεσε και την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την τοποθέτησε στο σημείο που την βρήκαν οι περαστικοί.

Ωστόσο δεν ήταν τόσο προσεκτική με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από έναν γείτονα. Εκείνος αρχικά δεν έδωσε σημασία, αλλά όταν άκουσε για το συμβάν, έκανε την σύνδεση και κάλεσε τις αρχές προκειμένου να τους πει την υποψία του, που τελικά αποδείχθηκε αληθινή.

Η δολοφόνος μίλησε στους αστυνομικούς και τους τόνισε ότι έκανε το έγκλημα για να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο των δυο γυναικών. “ήθελα να την λυτρώσω και να λυτρωθώ και εγώ”, ήταν τα λόγια της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments