Lifestyle

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στον Πάνο Καλλίτση

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στον Πάνο Καλλίτση
Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε την δική της απάντηση σε όσα ισχυρίστηκε ο Πάνος Καλλίτσης για τον χωρισμό τους.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν για μεγάλο διάστημα ζευγάρι με τον Πάνο Καλλίτση. Όλα αυτά μέχρι πριν από δυο χρόνια όταν και χώρισαν οριστικά. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Πάνος Καλλίτσης στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί μου είπε πως ήθελε να βρει τον εαυτό της. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Εγώ ήμουν υπέρ του συναινετικού διαζυγίου, αλλά η Έλενα επέλεξε τη δικαστική οδό. Η επόμενη σχέση της Έλενας ήταν με έναν κοινό μας φίλο», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης, αποκαλύπτοντας βασικές λεπτομέρειες που ήταν άγνωστες μέχρι τώρα που αποφάσισε να τις δημοσιοποιήσει.

Λίγες μέρες μετά την συνέντευξη η Έλενα Χριστοπούλου “‘έσπασε” τη σιωπή της. Συγκεκριμένα με ένα story της στο instagram έδωσε την δική της απάντηση. Η booker μοντέλων ανέβασε μια φωτογραφία με ένα Μάλιστα, τη φωτογραφία δημοσίευσε πρώτος ο σύντροφός της, Αποστόλης Κώτσης. «Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία με το μήνυμα της Χριστοπούλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments