Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή 16/6/19

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή 16/6/19
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (15/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (16/6/19). Κριός: Κάρτα ταρώ: η κρίση Ο κόσμος σας μπορεί να αλλάξει μέσα από τη δύναμη της σκέψης και των ιδεών. Θέλετε κάτι νέο και φρέσκο; Ανοίξτε ένα βιβλίο. Περπατήστε στη φύση και αγκαλιάστε την, χωρίς να χρειάζεται να τα γνωρίζετε όλα, πριν την ώρα τους.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) κάρτα ταρώ: οι εραστές

Η αγάπη είναι πεδίο μάχης, αλλά συνήθως, αξίζει τον αγώνα. Κάντε μικρές επιλογές για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, καθώς προσπαθείτε να βοηθήσετε τους άλλους. Η συντροφικότητα και η συνεργασία στη ζωή, έχει καλύτερη αίσθηση, από το να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) κάρτα ταρώ : : ο κόσμος

Μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάτι καινούργιο…. ή να κάνετε κάτι που περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό.Καταργήστε τη λίστα των υποχρεώσεών σας και δώστε προτεραιότητα στο χρόνο που θέλετε για τον εαυτό σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) κάρτα ταρώ: το αστέρι

Ακούστε τη διαίσθησή σας σήμερα.Θα υπάρξει μια διαφωνία ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, σχετικά με το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα, σε μια υπόθεση που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας,Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνετε λάθος εσείς. Αν έχετε δίκιο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά θα λάμψει η αλήθεια.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Όλοι θα σας πλησιάσουν σήμερα, για κάποιες συμβουλές. Όμως δεν θα μπορέσετε να τους βοηθήσετε, γιατί δεν θα έχετε χρόνο. Το ν’ αρχίσετε να μαθαίνετε ν’ αποδέχεστε τους ανθρώπους στη ζωή σας, όπως είναι… αυτό είναι απαίτηση για την ευτυχία σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ : : ο ιεροφάντης

Το να ακολουθούμε το πλήθος έχει τα πλεονεκτήματά του. Όμως υπάρχουν στιγμές, που ξεχωρίζει κάποιος μόνος του, όσο άβολο κι αν τον κάνει να αισθάνεται, αυτό. Φροντίστε σήμερα, αν είστε ο αληθινός εαυτός σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) κάρτα ταρώ : ο μάγος

Οι δεξιότητες, και τα ταλέντα σας, εκτιμώνται βαθιά. Καθώς ανοίγεστε στους άλλους, για να μοιραστείτε όλο και περισσότερα από αυτά που γνωρίζετε, αποκαλύπτετε πόσα έχετε μάθει… και καλλιεργείστε σαν άνθρωπος.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Η αγάπη και τα συναισθήματα βρίσκονται συχνά σε ομάδες. Που υποστηρίζουν και χαροποιούν η μία την άλλη.Κάντε πρώτοι μια φιλοφρόνηση ή δείξτε την υποστήριξή σας με λόγια ενθάρρυνσης.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Μπορείτε ακόμα να είστε το άτομο που ήσασταν πάντα, αλλά με έναν καινούργιο και πιο αναζωογονημένο τρόπο.Αυτό το διάστημα ζήστε με υπευθυνότητα και μην ξεχνάτε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας, πως αυτή η εποχή ήρθε για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να πραγματοποιήσετε τα μελλοντικά σας όνειρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ράβδων

Τα νέα ξεκινήματα σας κάνουν να νιώθετε υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα… αν όχι για κάποιους άλλους, τότε για τον εαυτό σας. Να είστε υπερήφανοι για το ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε. Να είστε πρόθυμοι να κάνετε όσα χρειαστούν.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Μια πνευματική αφύπνιση, θα νιώσετε σήμερα. Το πιο πολύτιμο μάθημα της ζωής, είναι το δώρο της παράδοσης. Μην παίρνετε κατάκαρδα κάποιες καταστάσεις, αν δεν σας αφορούν προσωπικά. Και δεν σας αφορούν όλα. ακόμα κι αν έτσι το νιώθετε στην καρδιά σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Μπορεί να είναι δελεαστικό να κάνετε κάτι επειδή θέλετε να έχετε μια αίσθηση του ελέγχου στο δικό σας περιβάλλον. Ελέγξτε τον εσωτερικό σας κόσμο και μη σας νοιάζει για το αποτέλεσμα. Η μαγεία που αρχίζει, θα σας φανεί αδιανόητη και θα σας διδάξει πώς κάθε πράγμα έχει το δικό του χώρο, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments