Αθλητισμός

Μιλγουόκι Μπακς: Κάλεσαν τον Θανάση Αντετοκούνμπο για το Summer League

Μιλγουόκι Μπακς: Κάλεσαν τον Θανάση Αντετοκούνμπο για το Summer League
Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κάλεσαν τον αδερφό του, Θανάση, στο Summer League του Λας Βέγκας. Αποφασίζει στο τέλος του μήνα ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ του με τους «πράσινους». Ωστόσο, με το συμβόλαιο του να λήγει το φετινό καλοκαίρι, τίποτα δεν είναι δεδομένο όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα. Μέχρι στιγμής, άλλωστε, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Sdna.gr», τη δεδομένη χρονική στιγμή ήδη τρεις ομάδες του NBA έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα φόργουορντ. Μάλιστα, μια εξ αυτών είναι και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Τα «Ελάφια», στα οποία αγωνίζεται ο «Greek Freak», κάλεσαν τον αδερφό του να αγωνιστεί μαζί τους στο Summer League του Λας Βέγκας (5-15 Ιουλίου). Ωστόσο, το αν θα βρεθεί εκεί θα ξεκαθαριστεί στο τέλος του μήνα. Τότε, άλλωστε, θα έχει ξεκαθαρίσει και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει παίξει ήδη στο ΝΒΑ. Όχι για πολύ, αλλά έχει περάσει το κατώφλι του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Ήταν την σεζόν 2015-2016, όταν και φόρεσε για δύο παιχνίδια την φανέλα των θρυλικών Νιου Γιορκ Νικς.

Ακολούθησε η παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Ανδόρρα, ενώ από το 2017 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό. Πήρε δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας και αγαπιέται πολύ από τον κόσμο του «τριφυλλιού». Το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας έληξε και τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την σχέση των δύο πλευρών. Αν θα ανανεωθεί, δηλαδή, η συνεργασία τους ή όχι.

Αυτό, που είναι δεδομένο, όμως, είναι ότι τρεις ομάδες του ΝΒΑ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο φόργουορντ, ώστε να τον έχουν μαζί τους στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας (5-15 Ιουλίου). Με την μία από αυτές να είναι οι Μιλγουόκι Μπακς του αδερφού του, Γιάννη. Του ανθρώπου, που έχει συντελέσει πολλά, ώστε οι Μπακς να έχουν επανέλθει για τα καλά στο προσκήνιο του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Αν θα πάει ή όχι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο σάμερ λιγκ (και με ποια ομάδα) θα φανεί στο τέλος του μήνα. Όταν και θα έχει ή μάλλον αναμένεται να έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς του στην σχέση του με τον Παναθηναϊκό. Λέτε να ξαναδούμε τα δύο αδέρφια να παίζουν μαζί σε συλλογικό επίπεδο; Ηταν μαζί στον Φιλαθλητικό, μένει να δούμε αν θα γίνει αυτό και στο ΝΒΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments