Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Η Παρί Σεν Ζερμέν του δείχνει την έξοδο

Νεϊμάρ: Η Παρί Σεν Ζερμέν του δείχνει την έξοδο
Ο Νεϊμάρ αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι.

Πριν από δυο καλοκαίρια ο Νεϊμάρ άφησε την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος θέλησε να βγει από τη σκιά του Λιονέλ Μέσι προκειμένου να λάμψει και να κατακτήσει τη “Χρυσή Μπάλα”. Ωστόσο όχι μόνο δεν κατάφερε να ανέβει επίπεδο, αλλά είδε μεγάλο μέρος της λάμψης του να χάνεται. Οι συχνοί τραυματισμοί και η συμπεριφορά του έφεραν τους ανθρώπους της Γαλλικής ομάδας στα όρια τους.

Οι Παριζιάνοι το βράδυ της Κυριακής αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή για την πώληση του Βραζιλιάνου.Το συμβόλαιο του μπορεί να εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 ωστόσο στο Παρίσι οι πληροφορίες τον θέλουν ήδη να εμφανίζεται έτοιμος για την οριστική έξοδο. Το «πωλητήριο» αναμένεται να είναι… τσουχτερό με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Τα προφητικά λόγια του προέδρου της Παρί

Όλα τα παραπάνω ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το ρεπορτάζ της της πάντα έγκυρης L’Equipe. Λίγες ώρες πριν το δημοσίευμα ο ισχυρός άντρας της Παρί Σεν Ζερμέν είχε καρφώσει με δηλώσεις του τον αστέρα της ομάδας. Ο Αλ Κελαϊφί είχε τονίσει πως δεν θα ανεχτεί άλλους βεντετισμούς από τους ποδοσφαιριστές του και όπως όλα δείχνουν εννοούσε τον Νεϊμάρ.

“Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες του πιο πολύ από ποτέ. Πρέπει όλα να είναι εντελώς διαφορετικά. Πρέπει να κάνουν περισσότερα, να δουλέψουν περισσότερο. Δεν είναι εδώ για να παραπονιούνται. Και αν δε συμφωνούν, οι πόρτες είναι ανοικτές. Γεια σας! Δε θέλω συμπεριφορές ντίβας στην ομάδα”, ήταν τα λόγια του στο France Football.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments