Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φέρνει και τον Σουντανί

Ολυμπιακός: Φέρνει και τον Σουντανί
Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα και τον Χιλάλ Σουντανί από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός έχει πατήσει γκάζι στα μεταγραφικά του θέματα. Ο Μπρούνο βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν άλλον ένα ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χιλάλ Σουντανί. Πρόκειται για τον εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ που βρίσκεται εδώ και καιρό στην λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα είναι στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6).

Ο 31χρονος είναι ένας ποιοτικός ακραίος επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι ένας ένας παίκτης τον οποίο θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει καλά τον Αφρικανό.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο διεθνής ακραίος επιθετικός έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα κάτι που μέτρησε πολύ στην απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς για την απόκτηση του Σουντανί και ο Ολυμπιακός βάζει στο ρόστερ του έναν πολύ καλό εξτρέμ, που θα του προσφέρει πολλά τόσο στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού όσο και στο σκοράρισμα.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να παίρνει γκολ από τα εξτρέμ του. Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Ολυμπιακός θα έχει μια εξαιρετική επιθετική γραμμή και θα περιμένει το…κερασάκι στην τούρτα. Αυτό θα είναι η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου σέντερ φορ.

Πάρτε μια γεύση από τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments