Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Μπρούνο (pics)

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Μπρούνο (pics)
Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Μπρούνο και σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μια μεταγραφική κίνηση. Μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, οι Πειραιώτες έφεραν στην Ελλάδα τον Μπρούνο προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.  Συγκεκριμένα τα ξημερώματα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ επέστρεψε στη χώρα μας, αλλά αυτή τη φορά για να γίνει μέλος των “ερυθρολεύκων”. Ο έμπειρος εξτρέμ αγωνίστηκε στην Super League τα τελευταία δυο χρόνια με την φανέλα του Ατρόμητου.

Τα δικαιώματα του Μπρούνο άνηκαν στην ΛΑΣΚ Λιντς. Η Αυστριακή ομάδα μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετό καιρό πείστηκε να πει το “ναι” στην πρόταση του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα βγάλουν από τα ταμεία τους 400.000 χιλιάδες, ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει από την πρώτη στιγμή με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Πλέον, ο Μπρούνο βρίσκεται στη χώρα μας, φτάνοντας γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με πτήση της Austrian Airlines. Πλέον, το πρωί της Δευτέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ώστε να δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς τόσο στη γραμμή των εξτρέμ όσο και «πίσω» από τον Κώστα Φορτούνη.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από την άφιξη του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments