Αθλητισμός

Ουρουγουάη – Εκουαδόρ 4-0: Άνετη “τεσσάρα” για τη “σελέστε” (vid)

Ουρουγουάη – Εκουαδόρ 4-0: Άνετη “τεσσάρα” για τη “σελέστε” (vid)
Ουρουγουάη - Εκουαδόρ 4-0: Καμία διάθεση για αστεία δεν είχε η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες, η οποία "σκόρπισε" το Εκουαδόρ.

Ουρουγουάη – Εκουαδόρ 4-0: Είναι η πολυνίκης του Copa America, βρίσκεται σε φόρμα και έδειξε ότι είναι έτοιμη για νέα διάκριση. Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να “σκορπίσει” το Εκουαδόρ και να μπει με το “δεξί” στη διοργάνωση. Μπορεί οι ηττημένοι να αγωνίζονταν από το 24′ με παίκτη λιγότερο, όμως η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής από την αρχή.

Οι Ουρουγουανοί μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ, με τον Λοδέιρο να μετατρέπει σε γκολ ενέργεια του Σουάρες. Το ματς μάλιστα κρίθηκε οριστικά στο 24’ όταν ο Κιντέρος του Εκουαδόρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για αγκωνιά στο πρόσωπο του Λοδέιρο.

Έπειτα, οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν θέλοντας να «καθαρίσουν» το ματς και τα κατάφεραν με τα δύο αστέρια τους. Στο 33’ ο Καβάνι και στο 44’ ο Σουάρες σε δύο φάσεις που ξεκίνησαν από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσαν το σκορ ημιχρόνου στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι ρυθμοί έπεσαν κατακόρυφα με το Εκουαδόρ να μην… μπορεί και την Ουρουγουάη να κρατάει δυνάμεις ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο το ματς είχε ένα ακόμη γκολ. Ένας αυτογκόλ για την ακρίβεια που συγκαταλέγεται σίγουρα στα πιο θεαματικά τέρματα στα έως τώρα ματς, με τον Μίνα στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Σουάρες στο 80’ να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του Ντομίνγκες για το τελικό 4-0.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα – Κάσερες, Χιμένες, Γκοδίν, Λαξάλτ – Νάντες (64′ Περέιρο), Μπεντανκούρ, Βεσίνο (83′ Βαλβέρδε) – Λοντέιρο (75′ Τορέιρα) – Σουάρες, Καβάνι.

Εκουαδόρ: Ντομίνγκες – Κιντέρο, Ατσιλιέρ, Α. Μίνα, Μπ. Καϊσέδο – Α. Βαλένσια, Ιντιάγκο, Ορεχουέλα, Πρεσιάδο (46′ Ιμπάρα) – Μένα (29′ Βελάσκο), Ε. Βαλένσια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments