Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει και περιμένει ο Ντένμον

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει και περιμένει ο Ντένμον
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί πίσω τον 29χρονο γκαρντ, Μάρκους Ντένμον, μέχρι να δει τι... θα κάνει με την περίπτωσή του.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος με σκορ σειράς τελικών 3-0 απέναντι στον Προμηθέα. Πλέον, οι νταμπλούχοι Ελλάδος κοιτούν προς την επόμενη ημέρα, η οποία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν αλλά και τα δεδομένα που θα υπάρχουν. Πρώτο και κύριο μέλημα, είναι η υπόθεση Πιτίνο.

Ο Αμερικανός κόουτς τα έχει πει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, βρίσκεται στο 50-50 όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στην ομάδα. Το θέμα Πιτίνο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, καθώς όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος, μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχει απάντηση για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο του τριφυλλιού, η θα επιστρέψει οριστικά στις ΗΠΑ.

Είναι λογικό πως ο Παναθηναϊκός “περιστρέφεται” γύρω από την απόφαση του Πιτίνο, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς τον τρόπο με τον οποίο θα τρέξει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Μεταξύ άλλων, θα κριθεί και το είδος των μεταγραφών που θα πρέπει να γίνουν αλλά και το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν στο πράσινο ρόστερ. Στη δεύτερη κατηγορία, ανήκει και ο Μάρκους Ντένμον.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει το 2017 συμβόλαιο 1+1 έτους με το τριφύλλι. Την περασμένη σεζόν, η ομάδα ανανέωσε την οψιόν του, αλλά στη συνέχεια τον έστειλε στην Κίνα, όπου αγωνίστηκε με τη μορφή “δανεισμού”. Πλέον, ο Ντένμον ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ανατολή και επιστρέφει, αναμένοντας τις εξελίξεις. Το θέμα του δεν θα ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς πρώτα θα πρέπει να φανεί το τι θα συμβεί με τον Πιτίνο.

Στη συνέχεια, εφόσον γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδος για τη νέα σεζόν (Πιτίνο, ή κάποιος άλλος) θα εξεταστεί το θέμα του Ντένμον και το αν θα δοθεί το πράσινο φως ώστε να παραμείνει στην ομάδα, η δοθεί σήμα για να ψαχτεί αλλού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments