Lifestyle

Dave Mustaine: Ο τραγουδιστής των Megadeth ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο

Dave Mustaine: Ο τραγουδιστής των Megadeth ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο
Ο Dave Mustaine, ο οποίος είναι frontman των Megadeth, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στο Facebook. Ακυρώνεται μέρος της περιοδείας του συγκροτήματος.

Με ένα μήνυμά του στο facebook πριν από λίγα λεπτά ο Dave Mustaine, ο τραγουδιστής των θρυλικών Megadeth, ενημέρωσε τους οπαδούς του συγκροτήματος για τον προσωπικό του γολγοθά. Όπως έγραψε στη σελίδα του γκρουπ στο facebook διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό και πως η θεραπεία του, σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς έχει ήδη ξεκινήσει! Όπως τόνισε ο Mustaine οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως η εξέλιξη της θεραπείας κατά 90% θα είναι θετική.

Παράλληλα, Dave Mustaine τόνισε ότι το συγκρότημα να αναγκαστεί να ακυρώσει ένα μεγάλο μέρος της περιοδείας που προγραμμάτιζαν για το 2019 αλλά υποσχέθηκε πως η μπάντα θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

«Έχω διαγνωστεί με καρκίνο του λαιμού. Είναι σαφώς κάτι που πρέπει να σεβαστούμε και να αντιμετωπίσουμε κατάματα – εξάλλου έχω αντιμετωπίσει εμπόδια στο παρελθόν. Συνεργαζόμαστε στενά με τους γιατρούς μου και καταγράψαμε ένα σχέδιο θεραπείας το οποίο θεωρούν ότι έχει ποσοστό επιτυχίας 90%. Η θεραπεία έχει ήδη αρχίσει.

Δυστυχώς, αυτό απαιτεί να ακυρώσουμε τις περισσότερες εμφανίσεις μας φέτος. Το 2019 το Megacruise θα συμβεί, και η μπάντα θα είναι ένα μέρος του με κάποια μορφή. Όλες οι νέες πληροφορίες θα βρίσκονται στο megadeth.com. Οι Megadeth θα επιστρέψουν στη σκηνή πολύ σύντομα. Εν τω μεταξύ, ο Kiko, ο David, ο Dirk και εγώ είμαστε στο στούντιο, εργαζόμαστε για την συνέχεια του Dystopia – και αδημονώ να το ακούσουν όλοι.

Είμαι τόσο ευγνώμων για όλη μου την ομάδα – την οικογένεια, τους γιατρούς, τα μέλη της μπάντας, τους εκπαιδευτές και πολλά άλλα. Θα κρατήσω όλους τους χρήστες. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Τα λέμε σύντομα, Dave Mustaine», ανέφερε στο μήνυμα του ο frontman των Megadeth

I’ve been diagnosed with throat cancer. It’s clearly something to be respected and faced head on – but I’ve faced…

Gepostet von Megadeth am Montag, 17. Juni 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments