Lifestyle

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ανέβασε φωτογραφία από τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ανέβασε φωτογραφία από τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια
Η Μαρέβα Μητσοτάκη και το brand της, έντυσαν τη Τζένη Μπαλατσινού στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρέστη στο κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού. Το απόγευμα της Κυριακής, η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Η σύζυγος του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας είχε τιμητική θέση στο μυστήριο καθώς ο δικός της οίκος “Zeus and Dione”, επιμελήθηκε το νυφικό της Μπαλατσινού.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε την εμφάνισή της στην εκκλησία συνοδευόμενη από την κόρη της, Σοφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλειπε από το μυστήριο, καθώς βρισκόταν στην Ήπειρο για την προεκλογική του περιοδεία. Η κ. Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει φόρεμα του δικού της brand σε μπλε και πράσινη απόχρωση, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει με την απλότητα και την κομψότητά της.

Μάλιστα, μετά τον γάμο, ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το μυστήριο, παίρνοντας θέση δίπλα στους νεόνυμφους.

To λευκό νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού, είχε ένα διακριτικό κέντημα στο μπροστινό μέρος και ανοικτή πλάτη. Η Τζένη Μπαλατσινού δεν υπερέβαλε πουθενά και επέλεξε να έχει απλά τα μαλλιά της με κλασσικές μπούκλες, ενώ φόρεσε και κοσμήματα τα οποία την έκαναν να λάμπει ακόμα πιο πολύ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments