Video

Έγκλημα στου Γουδή: Η στιγμή που η μητροκτόνος σέρνει το πτώμα της μητέρας της

Έγκλημα στου Γουδή: Η στιγμή που η μητροκτόνος σέρνει το πτώμα της μητέρας της
Συγκλονιστικό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στου Γουδή, στο οποίο η μητροκτόνος φαίνεται να σέρνει το πτώμα της μητέρας της. Η αντίδραση των κατοίκων στο μακάβριο θέαμα.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το έγκλημα στου Γουδή. Εκεί δηλαδή που μια 68χρονη σκότωσε την ίδια της την μητέρα. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν το πτώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκε σε δρόμο της περιοχής. Η 68χρονη δράστης αρχικά έκανε ότι έχει συγκλονιστεί από τον χαμό της μητέρας της προκειμένου να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς.

Τελικά δεν άντεξε το βάρος της πράξης και ομολόγησε πως εκείνη αφαίρεσε τη ζωή από την μητέρα της. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 68χρονη μητροκτόνος,η γιαγιά έπασχε από άνοια και εκείνη την πρόσεχε. Όμως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όλο και χειροτέρευε και όπως είπε περνούσαν δύσκολα. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στου Γουδή. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, φαίνεται η 68χρονη να σέρνει το πτώμα της μητέρας της τυλιγμένο σε κουβέρτα με μεγάλη δυσκολία. Τα όσα συμβαίνουν βλέπει ένας άνδρας, με την 68χρονη να του ζητά να φύγει από το σημείο, και να συνομιλούν μεταξύ τους για μερικά λεπτά.

Τι είπε στους αστυνομικούς η μητροκτόνος

Η δράστης αποκάλυψε στην αστυνομία πως έχασε την υπομονή της και άρχισε να χτυπάει την ηλικιωμένη. Εκείνη φώναζε για βοήθεια με αποτέλεσμα να της κλείσει το στόμα και τελικά να της προκαλέσει ασφυξίας καθώς η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Λίγο αργότερα και αφού είχε καταλάβει τι έχει κάνει την έδεσε και την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την τοποθέτησε στο σημείο που την βρήκαν οι περαστικοί.

Ωστόσο δεν ήταν τόσο προσεκτική με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από έναν γείτονα. Εκείνος αρχικά δεν έδωσε σημασία, αλλά όταν άκουσε για το συμβάν, έκανε την σύνδεση και κάλεσε τις αρχές προκειμένου να τους πει την υποψία του, που τελικά αποδείχθηκε αληθινή. Η δολοφόνος μίλησε στους αστυνομικούς και τους τόνισε ότι έκανε το έγκλημα για να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο των δυο γυναικών. «ήθελα να την λυτρώσω και να λυτρωθώ και εγώ», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments