Video

Γιάννης Ζουγανέλης: Έζησα τον κοινωνικό ρατσισμό μέσα στο ίδιο μου το σπίτι (vid)

Γιάννης Ζουγανέλης: Έζησα τον κοινωνικό ρατσισμό μέσα στο ίδιο μου το σπίτι (vid)
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε ότι έχει ζήσει κοινωνικό ρατσισμό εξαιτίας των γονιών του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι μια από τις πιο ιδιοφυείς φιγούρες στον χώρο της διασκέδασης. Το χιούμορ του και η ζωντάνια που βγάζει πάνω στην σκηνή τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους καλλιτέχνες. Πριν από μερικά χρόνια ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι οι γονείς του είχαν προβλήματα ακοής. Αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν παιδιά και να ζήσουν μια κανονική ζωή.

Δυστυχώς υπήρξαν και φορές που αντιμετωπίστηκαν άσχημα από κάποιους εξαιτίας του προβλήματος τους. Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και αποκάλυψε ένα περιστατικό κοινωνικού ρατσισμού που είχε βιώσει.

“Οι κωφοί γονείς μου με άκουγαν με άλλη λογική. “Άκουγαν” τα πάντα και με ένιωθαν. Οι γονείς μου ήταν τρομερά ερωτευμένοι. Η μητέρα μου ήταν εξαιρετική μοδίστρα, την θαύμαζα. Έζησα τον κοινωνικό ρατσισμό μέσα στο ίδιο μου το σπίτι από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι γονείς μου σε νοσοκομεία, στις τράπεζες… Θυμάμαι ένα περιστατικό που τα κάναμε μπάχαλο με τον αδερφό μου. Πήγε ο μπαμπάς μου στο ΙΚΑ γιατί είχε χτυπήσει στα πλευρά κι ένας γιατρός που τον εξέταζε είπε “αλήθεια μας λέει ο κουφός”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάναμε. Άστο, είναι ντροπή”, ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε για την κόρη του Ελεονώρα, και την πορεία του στο χώρο της μουσικής. “Η Ελεονώρα είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. ε δύσκολη θέση δεν έχω έρθει, είναι πολύ ευγενείς οι άνθρωποι. Μου ζήτησε κάποιος να του πω τον “Μακρυμάλλη” και του είπα το λες αυτό γιατί φοράς περούκα και πάγωσε η παρέα του. Όταν βγήκε ο “Μακρυμάλλης” με πλησιάζανε οι φαλακροί και μου λέγανε “Α ρε Ζουγανέλη, μας έκανες ανθρώπους”. Ασχολούμαι σοβαρά με την πολιτική, δεν αποποιήθηκα ποτέ τη διάσταση του πολίτη”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments