Video

Survivor: Κλάματα και εξάντληση στον Άγιο Δομίνικο (vids)

Survivor: Κλάματα και εξάντληση στον Άγιο Δομίνικο (vids)
Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του Survivor, τόσο περισσότερο αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας αλλά και η κούραση των παικτών.

Το Survivor μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόκειται για ένα ριάλιτι επιβίωσης που, παρά τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί από την παραγωγή, οδηγεί τους παίκτες στα όριά τους. Η πείνα, η εξάντληση αλλά και το “ράγισμα” της ψυχολογίας των παικτών, αποτελούν συνηθισμένα φαινόμενα στον Άγιο Δομίνικο. Ιδίως τώρα, που φτάνουμε προς το τέλος και οι εναπομείναντες παίκτες έχουν αρκετούς μήνες δοκιμασιών στις “πλάτες” τους.

Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε αρκετά τέτοια περιστατικά στις οθόνες μας. Όπως όταν ανακοινώθηκε το έπαθλο της επικοινωνίας των παικτών με τις οικογένειές τους.  Οι νικητές, λοιπόν, θα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ανθρώπους της οικογένειάς τους. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους έκανε τη σχετική ανακοίνωση, πολλοί δάκρυσαν, σκεφτόμενοι ότι σύντομα μπορεί να δουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το έπαθλο, άπαντες “πάγωσαν” βλέποντας τον Emre να τραυματίζεται.  Ο Emre, στάθηκε άτυχος, καθώς στην προσπάθειά του να “βουτήξει” μέσα στην τρύπα, χτύπησε και από τον πόνο άρχισε να φωνάζει. Αμέσως δίπλα του έτρεξε ο Bora και εν συνεχεία και όλοι οι παίκτες μαζί με τους γιατρούς της παραγωγής.

Παρόμοιο σοκ είχε διαπεράσει τους παίκτες όταν είδαν την Κατερίνα Δαλάκα να καταρρέει. Η Δαλάκα δεν άντεξε μετά από μια νίκη της και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Ελληνίδα παίκτρια ήταν εξαντλημένη και δεν είχε ούτε τη δύναμη να περπατήσει.

Αμέσως δίπλα της βρέθηκαν οι συμπαίκτες της, αλλά και η γιατρός της παραγωγής. Μετά από λίγα λεπτά, η Κατερίνα Δαλάκα σηκώθηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments