Ζώδια

Zώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (17/6/19)

Zώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (17/6/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια. Τι θα συμβεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια. Τι θα συμβεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Κριός: Παρόλο που θέλεις να νιώσεις την επιθυμία να λειτουργήσεις αυθόρμητα αυτή τη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει αυτόματα, να χρεώσεις την πιστωτική σου κάρτα.

Αν μπορέσεις ν’ αγκαλιάσεις την χαρούμενη διάθεση που προσπαθεί να βρει το δρόμο της στην ερωτική σου ζωή τώρα, θα σου προσφερθεί εκπληκτική και παθιασμένη ενέργεια! Αν χρειάζεται να σου υπενθυμίσουν, πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν, τότε αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Ταύρος

Αν κάτι μπερδεμένο εμφανίζεται στα ερωτικά σου, τότε μην πιστεύεις ότι χρειάζεται μια πολύπλοκη λύση ή απάντηση. Θα είσαι επιρρεπής στο να σκέφτεσαι συνεχώς, ό,τι συμβαίνει τώρα στη σχέση σου.

Και είναι σημαντικό να επιτρέψεις σε ορισμένες πληροφορίες να έρθουν σε σένα, αντί να προσπαθείς να γεμίσεις μόνη σου τα κενά. Πολύ σύντομα, αυτό που φαίνεται περίπλοκο στα ερωτικά σου, μπορεί να γίνει πολύ πιο απλό.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις και οι δεσμεύσεις που επηρεάζει αυτή η πανσέληνος, σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σου. Αυτό ισχύει τόσο για τις νέες όσο και για τις υπάρχουσες σχέσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου κάποια θέματα του παρελθόντος και να επικεντρωθείς στη δημιουργία μιας νέας αρχής…. Που μπορεί να φέρει μια νέα ή αναζωογονημένη αίσθηση αισιοδοξίας στη σχέση σου. Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να κοιτάζεις μπροστά….κι όχι πίσω.

Καρκίνος

Μπορείς να ζητήσεις συγγνώμη αν νιώσεις πως χρειάζεται. Ειδικά αν έχεις αντιδράσει υπερευαίσθητα, σε κάτι που το αντικείμενο του πόθου σου, προσπάθησε να σε ενθαρρύνει να δεις πιο πρακτικά και λογικά. Αν επέλεξες να δείξεις τα νύχια σου, αντί ν’ ακούσεις αυτά που ήθελε να πει ο αγαπημένος σου, τότε σου δίνεται η ευκαιρία, τώρα. Υπάρχει κάτι λογικό και συνετό, που σε ενθαρρύνει να εξετάσεις. Άκουσέ το με ανοιχτό μυαλό κι ευαισθησία.

Λέων

Μια πανσέληνος που επηρεάζει την αγάπη και το ρομαντισμό, φέρνει μαζί της μια νέα ή αναζωογονημένη αίσθηση αισιοδοξίας, σε ό,τι αφορά τον έρωτα ή τη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσετε μια νέα κατευθυντήρια γραμμή με το ταίρι σου, και να συμφωνήσετε ν’ αφήσετε το παρελθόν, εκεί που ανήκει. Η στεγανοποίηση αυτής της νέας συμφωνίας, θα αποδειχθεί πολύ ευχάριστη και με πολλούς τρόπους!

Παρθένος

Ο εραστής σου μπορεί να συμπεριφέρεται πιο έντονα από ό, τι θα προτιμούσες, ίσως επειδή θέλει να δώσει βαρύτητα, σε κάποιο θέμα, που παρέμεινε ανοιχτό μεταξύ σας. Μπορεί να έχεις σκέψεις ή συναισθήματα που θέλεις να γνωστοποιήσεις με τρόπο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα, λόγω των συναισθηματικών απαιτήσεων του αγαπημένου σου. Μπορεί αυτό το διάστημα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να είσαι ο ακροατής που χρειάζεται.

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να είσαι πολύ ευέλικτη με το πρόγραμμά σου, επειδή πρέπει να συμπεριλάβεις και κάποια σχέδια που αφορούν τον αγαπημένο σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να μην προσπαθείς να δημιουργήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα, γιατί μπορεί να μην πάει όπως το σχεδίασες. Αν μη τι άλλο, μπορείς να επιβεβαιώσεις τη δέσμευσή σου, αν είσαι ευέλικτη, απέναντι στον εραστή σου και δώσεις σημασία, σ’ αυτό που πιστεύει πως είναι σημαντικό. Η προθυμία σου, θ’ αγγίξει την καρδιά του.

Σκορπιός

Μια χαλαρή στάση, μπορεί να είναι μια λογική στρατηγική τώρα, ειδικά αν διαισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να κλιμακώσεις κάτι στη σχέση σου, λειτουργώντας με ένταση. Αν αισθάνεσαι ότι θα ωφεληθείς παραμένοντας ήρεμη, τότε εμπιστέψου τη διαίσθησή σου. Μην πιστέψεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις μια πιθανή ευκαιρία! Επειδή η υπομονή και η αυτοσυγκράτησή σου, θα αποπληρωθούν!

Τοξότης

Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιό σου είναι για πολύ καλό για οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου. Και αν οι ερωτικές σου υποθέσεις χρειάζονται ανάκαμψη ή μια αναζωογόνηση, τότε μπορείς να φέρεις ακριβώς το είδος της αλλαγής που θέλει να ζήσει η καρδιά σου. Όμως φρόντισε να εστιάσεις σε ό,τι είναι πρακτικό και εφικτό. Ο ουρανός υποστηρίζει μόνο αυτό που ξέρεις βαθιά μέσα σου, πως είναι πραγματικό και εφικτό.

Αιγόκερως

Η γρήγορη αλλά πρακτική σκέψη από την πλευρά σου, θα αποτρέψει μια μικρή κρίση μέσα στη σχέση σου. Η εστίαση σε ό, τι είναι πραγματικό και ρεαλιστικό, αντί να υποκύψει σε μια ανυπόμονη κίνηση, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ερωτικές σου υποθέσεις σε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να πάψεις εντελώς να λειτουργείς αυθόρμητα, γιατί θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου.

Υδροχόος

Παρόλο που δεν έχεις διάθεση να εξετάσεις κάτι που θέλει ο εραστής σου, προσπάθησε βάλεις για λίγο τις ανάγκες σου στην άκρη, και ν’ αφήσεις το ταίρι σου, να σου εξηγήσει τί θέλει ή τί χρειάζεται από σένα και γιατί. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι η ειλικρίνεια του μπορεί να σου αλλάξει γνώμη, και αν γίνεις πιο συγκαταβατική, τότε θα μπορούσατε να γίνεται και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι!

Ιχθύες

Κάτι που αφορά την ερωτική σου σχέση, εξελίσσεται μ’ ένα τρόπο που θέλεις να δεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν βάζεις πολύ υψηλούς στόχους, στο στάδιο που βρίσκεσαι. Ίσως είναι συνετό να μην κάνεις ξαφνικές ή ορμητικές κινήσεις, μέχρι να γίνει πιο ξεκάθαρο, ένα θολό ερωτικό σενάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments