Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Ανατροπή και επιστροφή στην πρώτη ομάδα της Άντερλεχτ

Όγκνιεν Βράνιες: Ανατροπή και επιστροφή στην πρώτη ομάδα της Άντερλεχτ
Ο Όγκνιεν Βράνιες επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Άντερλεχτ, ωστόσο οι Βέλγοι συνεχίζουν να τονίζουν πως ο νυν σύλλογός του ψάχνει τρόπο για να τον αποδεσμεύσει.

Ο Όγκνιεν Βράνιες προπονούταν μέχρι πρότινος με τη δεύτερη ομάδα της Άντερλεχτ, ως αποτέλεσμα των πολλών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει. Οι Βέλγοι τον παραγκώνισαν, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί εκ νέου ενδιαφέρον από την ΑΕΚ που φέρεται να στοχεύει στην επιστροφή του. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν βελγικά ΜΜΕ, ο Βράνιες ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, υπό τις οδηγίες του Βενσάν Κομπανί.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο και συγκεκριμένα το «hln.be», ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός που απασχολούσε έντονα και την ΑΕΚ, επέστρεψε «ξαφνικά» στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας, αφού μέχρι πρόσφατα ήταν στη δεύτερη ομάδα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Πάντως, η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερη. Μπορεί ο Βράνιες να προπονείται ξανά με την πρώτη ομάδα, όμως η Άντερλεχτ δεν έχει αφήσει τις σκέψεις για την παραχώρησή του. Το υψηλό συμβόλαιο του Βόσνιου στόπερ (λαμβάνει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ) φέρεται να έχουν οδηγήσει τους Βέλγους στην αναζήτηση “χρυσής τομής” για το διαζύγιο με τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Βράνιες φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να “καθίσει” στο υψηλό συμβόλαιό του, το οποίο η Άντερλεχτ δεν μπορεί να το “σπάσει”. Για να βρεθεί μια λύση, θα πρέπει ο παίκτης να λάβει πρόταση η οποία θα πλησιάσει, ή και ξεπεράσει τα χρήματα που λαμβάνει στη νυν ομάδα του. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments