Αθλητισμός

Ζεράλδες: Υπογράφει ως δανεικός και χωρίς οψιόν στην ΑΕΚ

Ζεράλδες: Υπογράφει ως δανεικός και χωρίς οψιόν στην ΑΕΚ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τελικά συναίνεσε και ο Ζεράλδες είναι έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ ως δανεικός για ένα χρόνο.

Ο Ζεράλδες είναι ο Νο. 1 στόχος του Καρντόσο για το κέντρο της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα. Φαίνεται πως η επιμονή της Ένωσης και η πίεση που άσκησε ο ποδοσφαιριστής απέδωσαν καρπούς με την Σπόρτινγκ να λέει το πολυπόθητο «ναι».

Ωστόσο σύμφωνα με την Live Sport, οι Πορτογάλοι δεν βάζουν στο συμβόλαιο δανεισμού ρήτρα αγοράς, γεγονός που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει εκεί. Η Σπόρτινγκ από την αρχή ήταν αρνητική σε αυτόν τον όρο και όταν τελικά συναίνεσε, τα 8 εκατ. ευρώ ήταν ποσό απαγορευτικό για τους κιτρινόμαυρους.

Συγκεκριμένα, ο Ζεράλδες θα υπογράψει αρχικά επέκταση του συμβολαίου του με τη Σπόρτινγκ έως το 2020, ενώ αμέσως μετά θα υπογράψει και με την ΑΕΚ για το δανεισμό του, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα κιόλας (18/6). Ο λόγος που δεν μπήκε οψιόν αγοράς, είναι ότι αφενός η Σπόρτινγκ δεν το ήθελε, αφετέρου ζήτησε 8 εκατομμύρια ευρώ, όταν επέμενε η ΑΕΚ, ποσό απαγορευτικό για τον «Δικέφαλο».

Κάπως έτσι, για ακόμη μία φορά, μετά τους δανεισμούς του σε Μορεϊρένσε, Ρίο Άβε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για ακόμη μία φορά δε θα μπει η συγκεκριμένη ρήτρα στη συμφωνία, με την ελληνική ομάδα να υποχωρεί και να μην έχει το πάνω χέρι. Το κέρδος της, βέβαια, είναι ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στις τάξεις της, αποτελώντας το διακαή πόθο του Μιγκέλ Καρντόσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments