Ελλάδα

Έγκλημα στου Γουδή: Στη φυλακή οδηγείται η 68χρονη μητροκτόνος

Έγκλημα στου Γουδή: Στη φυλακή οδηγείται η 68χρονη μητροκτόνος
Έγκλημα στου Γουδή: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 68χρονη γυναίκα που σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της.

Έγκλημα στου Γουδή: Στη φυλακή οδηγείται σήμερα η 68χρονη, που το απόγευμα του Σαββάτου δολοφόνησε την ηλικιωμένη μητέρα της. Νωρίτερα είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής ευελπίδων. Η δράστης βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα ώστε να της απαγγελθούν κατηγορίες και στη συνέχεια μετέβει στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη της. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η 68χρονη είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη μητέρα της «είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν άντεχε άλλο».

Ωστόσο, κατά την προανάκριση, η 68χρονη λύγισε και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως: «Της έκλεισα το στόμα με μια ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμεινα. Δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρή». α σημειωθεί πως σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμενου να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου της ηλικιωμένης.

Έγκλημα στου Γουδή: Η στιγμή που η μητροκτόνος σέρνει το πτώμα της μητέρας της

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το έγκλημα στου Γουδή. Εκεί δηλαδή που μια 68χρονη σκότωσε την ίδια της την μητέρα. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν το πτώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκε σε δρόμο της περιοχής. Η 68χρονη δράστης αρχικά έκανε ότι έχει συγκλονιστεί από τον χαμό της μητέρας της προκειμένου να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς.

Τελικά δεν άντεξε το βάρος της πράξης και ομολόγησε πως εκείνη αφαίρεσε τη ζωή από την μητέρα της. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 68χρονη μητροκτόνος,η γιαγιά έπασχε από άνοια και εκείνη την πρόσεχε. Όμως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όλο και χειροτέρευε και όπως είπε περνούσαν δύσκολα. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στου Γουδή. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, φαίνεται η 68χρονη να σέρνει το πτώμα της μητέρας της τυλιγμένο σε κουβέρτα με μεγάλη δυσκολία. Τα όσα συμβαίνουν βλέπει ένας άνδρας, με την 68χρονη να του ζητά να φύγει από το σημείο, και να συνομιλούν μεταξύ τους για μερικά λεπτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments