Ελλάδα

Κόρινθος: 37χρονος σκοτώθηκε από κεραυνό στο χωράφι του

Κόρινθος: 37χρονος σκοτώθηκε από κεραυνό στο χωράφι του
O 37χρονος χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, τις οποίες εκτελούσε μαζί με την σύζυγό του και τον πατέρα του στην Κόρινθο.

Τραγικό τέλος βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 37χρονος στην Κόρινθο, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 37χρονος εκτελούσε αγροτικές εργασίες μαζί με την σύζυγό του και τον πατέρα του σε κτήμα στην περιοχή Λίμνα του κάμπου Φενεού στην Κορινθία.

Κάποια στιγμή ο 37χρονος χτυπήθηκε από κεραυνό και αμέσως έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Γκούρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί ο αστυνομικός σταθμός Γκούρας και το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

4.200 κεραυνοί έπεσαν την Τρίτη σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Το σύστημα εντοπισμού κεραυνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) «ΖΕΥΣ» κατέγραψε μέχρι το βράδυ της Τρίτης περισσότερους από 4.200 κεραυνούς. Στις περιοχές που επηρεάστηκαν κατ’ εξοχήν, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του ΕΑΑ, συμπεριλαμβάνονται τα νότια τμήματα του Υμηττού και τα νότια παράλια της Αττικής, με έμφαση στην περιοχή της Βάρης, όπου έπεσαν 39 χιλιοστά βροχής, η δεύτερη μεγαλύτερη ποσότητα νερού πανελλαδικά μετά τα Λυκόχια Αρκαδίας (42 χιλιοστά).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments