Lifestyle

Ashley Benson – Cara Delevingne: Αποκαλύφθηκε ο μεγάλος έρωτάς τους (vids)

Ashley Benson – Cara Delevingne: Αποκαλύφθηκε ο μεγάλος έρωτάς τους (vids)
Η Cara Delevingne αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με την Ashley Benson και να αποκαλύψει ότι ήρθε η στιγμή μετά από ένα χρόνο σχέσης να την ευχαριστήσει δημόσια για την αγάπη της.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Cara Delevingne, αποκάλυψε ότι είναι απόλυτα ερωτευμένη με την ηθοποιό Ashley Benson. Οι δυο τους είναι ζευγάρι, αν και δεν είχαν επιβεβαιώσει με δηλώσεις κάτι τέτοιο και άφηναν τις φήμες να οργιάζουν. Ο έρωτας τους όμως είναι τόσο μεγάλος που πλέον δεν θέλουν να παίζουν το κρατούν κρυφό.

Έτσι η Cara Delevingne βγήκε και παραδέχτηκε ότι εδώ και έναν χρόνο είναι ζευγάρι με την Ashley Benson και μάλιστα την αποκάλεσε την «αληθινή της αγάπη». Τις δηλώσεις αυτές, το διάσημο μοντέλο τις είπε στη σκηνή μίας εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, όταν ανέβηκε για να παραλάβει ένα βραβείο. Αποκάλυψε ότι η Ashley ή Sprinkles, όπως την αποκαλεί, την έμαθε τι σημαίνει αγάπη αλλά και να δέχεται τον εαυτό της.

Η Cara Delevingne τιμήθηκε με το Hero Award για την προσήλωσή της στην υποστήριξη του Trevor Project, που έχει ως στόχο να σταματήσει τις αυτοκτονίες των νέων της LGBTQ κοινότητας. Η Delevigne ανέβηκε στη σκηνή και έβγαλε έναν ευχαριστήριο λόγο, στον οποίο ευχαρίστησε την κοπέλα της για την υποστήριξη.

Η 26χρονη ανέβασε πριν λίγες ημέρες ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο αρπάζει την Benson και τη φιλάει στο στόμα. Το στιγμιότυπο είναι από την ταινία «Her Smell» στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Στη λεζάντα έγραψε #Pride.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments