Lifestyle

Boy George: “Θα ήθελα να με υποδυθεί η Σάνσα Σταρκ από το Game of Thrones”

Boy George: “Θα ήθελα να με υποδυθεί η Σάνσα Σταρκ από το Game of Thrones”
Ο Boy George τόνισε πως θα ήταν «μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις» το ενδεχόμενο η Σόφι Τέρνερ να τον υποδυθεί στην ταινία που ετοιμάζει η MGM για τη ζωή του.

O Boy George είναι ένας από τους επόμενους διάσημους μουσικούς, που θα δει τη ζωή του να γίνεται ταινία. Η MGM ετοιμάζει βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή τού frontman των Culture Club με τον Σάσα Τζερβάσι να γράφει και να σκηνοθετεί, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας.

Η ταινία θα επιχειρήσει να βαδίσει στα χνάρια της επιτυχίας που γνώρισαν οι δύο τελευταίες ταινίες που αφορούσαν τραγουδιστές, το Rocketman για τον Έλτον Τζον και το Bohemian Rhapsody για τον Φρέντι Μέρκιουρι.

Ο διάσημος τραγουδιστής ρωτήθηκε για το ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον υποδυθεί, τονίζοντας ότι θα ήθελε να δει τη Σόφι Τέρνερ, η οποία έχει γίνει γνωστή από το ρόλο της ως «Σάνσα Σταρκ» στη σειρά Game of Thrones, να υποδύεται τον ίδιο.

«Έχουν υπάρξει ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ήταν η Σόφι Τέρνερ» ήταν η απάντηση του τραγουδιστή. «Θα πουν ότι δεν μπορεί να με υποδυθεί γιατί είναι γυναίκα. Αλλά όταν ήμουν 17 ετών θα μου άρεσε πολύ να ήμουν αυτή» συμπλήρωσε ο Boy George.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments