Video

Μαντώ Γαστεράτου: Περιμένει το πρώτο της παιδί (vid)

Μαντώ Γαστεράτου: Περιμένει το πρώτο της παιδί (vid)
Η Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος, όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Ευτυχείτε".

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου. Λίγους μήνες μετά τον γάμο της, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της είχε εκφράσει την επιθυμία να γίνει μητέρα, κάτι που θα συμβεί σε λίγους μήνες.

Η εγκυμοσύνη της φάνηκε από πρόσφατο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Youtube. Η κοιλιά της έχει αρχίσει ελαφρώς να ξεχωρίζει, κάτι που έβαλε σε σκέψεις τους φανς της. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, ήρθε το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε“, για να επιβεβαιωθούν τα χαρμόσυνα νέα.

«Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες η Μαντώ βρίσκεται στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Η ίδια ακόμα, φυσικά, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι βασικές εξετάσεις, δεν το μοιράζεται αυτό πάρα πολύ, το ξέρουν μόνο οι δικοί της. Να πούμε ότι το περιβάλλον της, έμμεσα, μας επιβεβαίωσε την είδηση, απλά είναι επιφυλακτική και είναι λογικό και οφείλουμε να το σεβαστούμε», είπαν οι αδερφές Ράντη.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε τα εξής, ευχόμενη στη Μαντώ Γαστεράτου: «Μαντώ μου, με το καλό γλυκιά μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments