Αθλητισμός

Europa League: Με ΑΕΛ Λεμεσού ο Άρης – Με Κρακοβία ή Στρέντα ο Ατρόμητος

Europa League: Με ΑΕΛ Λεμεσού ο Άρης – Με Κρακοβία ή Στρέντα ο Ατρόμητος
Ο Άρης θα κοντραριστεί με την κυπριακή ομάδα και ο Ατρόμητος θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Κρακοβία - Στρέντα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Άρης θα κοντραριστεί με την ΑΕΛ Λεμεσού και ο Ατρόμητος θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Κρακοβία – Στρέντα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Άρης θα βρει στον δρόμο του τη κυπριακή ομάδα από την Λεμεσό ευελπιστώντας να προκριθεί στη επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την ρεβάνς να γίνεται μια εβδομάδα μετά (1η Αυγούστου) στην Κύπρο. Σε ότι αφορά την ομάδα του Περιστερίου τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου, με τον Ατρόμητο να είναι γηπεδούχος στο δεύτερο ματς στο Περιστέρι.

Η Κρακόβια είναι ομάδα από την Πολωνία με έδρα την ομώνυμη πόλη ενώ η Ντουνάιτσκα Στρέντα είναι ομάδα από την Σλοβακία.

Το προφίλ της ΑΕΛ Λεμεσού

Η ΑΕΛ Λεμεσού είχε μία πάρα πολύ καλή  χρονιά στο περσινό πρωτάθλημα της Κύπρου. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Κέρκεζ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο. Για να συμβεί αυτό επικράτησε του ΑΠΟΕΛ στον τελικό. Μάλιστα, η ομάδα έφτασε στην κατάκτηση τίτλου μετά το 2012 όταν και είχε πάρει το πρωτάθλημα.

Στο πρωτάθλημα, η ΑΕΛ πέτυχε 35 γκολ, δέχτηκε 25 και με 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες είδε το ΑΠΟΕΛ να κατακτά την κορυφή με τέσσερις βαθμούς διαφορά. Το αστέρι είναι ο Μανού Τόρες. Το τελευταίο εξάμηνο ήταν τραυματίας, έπαιξε σε 12 ματς και έβαλε 3 γκολ. Είναι ό,τι πιο ποιοτικό υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας και με την επιστροφή του στη δράση αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και σίγουρα ο Άρης πρέπει να τον προσέξει.

Ωστόσο, ο Ρούμπεν Χουράδο Φερνάντεθ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 γκολ σε 31 ματς. Σημαντικό εργαλείο» ο Βραζιλιάνο Άλεξ Ντα Σίλβα που κάνει όλο το παιχνίδι (23 ματς με 5 γκολ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments