Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: “Μπάσιμο” και από τη Μακάμπι για τον διεθνή γκαρντ

Κώστας Σλούκας: “Μπάσιμο” και από τη Μακάμπι για τον διεθνή γκαρντ
Ο Κώστας Σλούκας μπήκε στο "στόχαστρο" και της Μακάμπι, η οποία έχει ετοιμάσει μια δελεαστική προσφορά για τον 29χρονο γκαρντ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ.

Ο Κώστας Σλούκας είναι αυτή τη στιγμή το πιο “καυτό” όνομα στο ευρωπαϊκό μπασκετικό “παζάρι”. Όλες οι “υπερδυνάμεις” της Ευρώπης ερίζουν για την υπογραφή του, με την ΤΣΣΚΑ, τη Μπαρτσελόνα, τον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό, να έχουν -σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί- κάνει τις κινήσεις τους -μεγαλύτερου ή μικρότερου βεληνεκούς- για να τον δελεάσουν. Στο “κόλπο” προστέθηκε μάλιστα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Η Μακάμπι “ποντάρει” στην βαριά φανέλα της, στο γεγονός πως έχει πάνω από 1.5 εκατομμύριο δολάρια για να τα δώσει στον Έλληνα γκαρντ, αλλά και στο ότι στην άκρη του πάγκου κάθεται ο παλιός γνωστός του Σλούκα από τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Κάπως έτσι, τα ΜΜΕ από το Ισραήλ θεωρούν και την “ομάδα του λαού” ως άξιο διεκδικητή για την περίπτωση του διεθνή γκαρντ, ο οποίος “πολιορκείται” από τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες.

“Πάει στη Μπαρτσελόνα”, λένε οι Ισπανοί

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ιγνάθιο Οχέδα, σε ανάρτησή του στο Twitter, θεωρεί «κλεισμένο» από την Μπαρτσελόνα τον Σλούκα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Σλούκας και Μπαρτσελόνα! Εκτός αν συμβεί κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή, θα φορά την μπλαουγκράνα φανέλα την επόμενη σεζόν».

https://twitter.com/Ojeda_SB/status/1140983375978782729

“Λευκή επιταγή” από την ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπαίνει στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Σλούκα έχοντας τον «αέρα» της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θέλει τόσο πολύ να αποσπάσει την υπογραφή του 29χρονου Έλληνα γκαρντ που τα λεφτά δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, οι Ρώσοι δίνουν… λευκή επιταγή στον Σλούκα, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει εκείνος το ποσό που επιθυμεί για να κλείσει η μεταγραφή! Φυσικά, εάν οι πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα ισχύουν, τότε η πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας γίνεται αυτομάτως η καλύτερη από οικονομικής άποψης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments