Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς επιθυμεί την παραμονή του Ομάρ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς επιθυμεί την παραμονή του Ομάρ
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στα πλάνα του.

Ο Ολυμπιακός προχωρά με βήμα ταχύ τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν. Πλην των μεταγραφών, οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν τις ήδη υπάρχουσες περιπτώσεις παικτών στο ρόστερ τους, προκειμένου να δουν εάν θα προχωρήσουν μαζί τους και τη νέα σεζόν, ή θα μπουν σε διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας.

Στην περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση την πώληση του Ομάρ σε σύλλογο του εξωτερικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον εν λόγω παίκτη και τον θέλει στο ρόστερ της σεζόν 2019/20.

Οπότε, όπως όλα δείχνουν, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα παραμείνει στον Ολυμπιακό με εντολή… Μαρτίνς, παρά τις “σειρήνες” που έχουν κατά καιρούς ακουστεί για τον ποδοσφαιριστή.

Ένα σημαντικό θέμα, παράλληλα, που εντοπίζεται στην περίπτωσή του Ομάρ, είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως υπάρχει για παράδειγμα του Τσιμίκα και, προσεχώς, του Καμαρά στο αριστερό, σε περίπτωση που φύγει ο Κούτρης. Κάπως έτσι, δε θα αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, αν ο Ομάρ μείνει στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments