Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για την περίπτωση του Ντένμον

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για την περίπτωση του Ντένμον
Τι ισχύει στην υπόθεση του Ντένμον και ποια τα δεδομένα που πρέπει να επεξεργαστεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει το πρώτο βήμα όσον αφορά τη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τον Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος έρχεται για να προσθέσει ορμή και αθλητικότητα στις θέσεις κάτω από τη ρακέτα. Πλην του Ουάιλι, σε αγωνιστικό επίπεδο, οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν να διαχειριστούν και την υπόθεση του Μάρκους Ντένμον. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε πέρσι για την Κίνα και τους Γκόλντεν Μπουλς, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική σεζόν.

Πλέον, ο Ντένμον είναι free agent και παράλληλα υποχρεωμένος να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την “Πράσινη”, ο τελευταίος λόγος για το μέλλον του Αμερικανού παίκτη ανήκει στον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και οι δρόμοι είναι δυο. Είτε το να παραμείνει στην Κίνα, πράγμα δύσκολο γιατί από τη νέα σεζόν αλλάζει ο κανονισμός για τους ξένους, είτε το να επιστρέψει στην Ευρώπη, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο.

Σε περίπτωση που επιλεγεί εν τέλει το δεύτερο, τότε Παναθηναϊκός και Ντένμον θα πρέπει να τα πούνε για να δουν πως και αν θα προχωρήσουν τη συνεργασία τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινη», σε περίπτωση που ο 29χρονος παίξει με την φανέλα του Παναθηναϊκού, θα προκαλέσει ντόμινο στις μεταγραφικές προτεραιότητες των νταμπλούχων Ελλάδος. Το «τριφύλλι» αναζητά back-up του Καλάθη και με τον Ντένμον στο ρόστερ, τότε θα αναζητηθεί πόιντ γκαρντ πιο ψηλός, ζήτημα που αφορά και την αμυντική ισορροπία της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments