Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει νέα πρόταση στον Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει νέα πρόταση στον Μπουζούκη
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει νέα προσπάθεια για να διατηρήσει τον Γιάννη Μπουζούκη στις τάξεις του.

Ο Παναθηναϊκός “βλέπει” στον Γιάννη Μπουζούκη ένα από τα πιο ταλαντούχα στοιχεία που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τις τάξεις του. Απόδειξη, η σεζόν που πραγματοποίησε και ιδίως στο πρώτο σκέλος, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και το δικαίωμα να διαπραγματεύεται την ανανέωση του συμβολαίου του από αυτό το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός και ο Μπουζούκης έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο έχει διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr, το “χάσμα” μεταξύ των δύο πλευρών φτάνει στις 30.000 ευρώ. Η διαφορά υπάρχει, όμως τίποτα δεν πρόκειται να “χαλάσει” τον ρου των συζητήσεων. Τόσο ο σύλλογος, όσο και ο παίκτης, επιθυμούν να βρουν τη “χρυσή τομή” και να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Γιάννης Μπουζούκης βλέπει προς το παρόν το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και δεν φαίνεται να βιάζεται να δοκιμάσει στο εξωτερικό. Ιδίως από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια καλή πρόταση για εκείνον. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα κάνει νέα πρόταση στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, “πατώντας” πάνω στην κοινή τους διάθεση για να επέλθει συμφωνία.

Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες και στο τριφύλλι υπάρχει αισιοδοξία ότι με τη βελτιωμένη προσφορά τους συν μια υποχώρηση του Μπουζούκη από τις απαιτήσεις του, θα οδηγήσει τις διαπραγματεύσεις σε αίσιο τέλος…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments