Αυτοδιοίκηση

Ρένα Δούρου: Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κομματική αλλά πατριωτική

Ρένα Δούρου: Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κομματική αλλά πατριωτική
Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές σημείωσε ότι είναι στο χέρι των πολιτών να γεμίσουν αυτή τη φορά την κάλπη με τη σωστή επιλογή.
Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές σημείωσε ότι είναι στο χέρι των πολιτών να γεμίσουν αυτή τη φορά την κάλπη με τη σωστή επιλογή.

Η διαφορετική επιλογή των πολιτών στη διοίκηση της Περιφέρειας δεν προϋποθέτει και τον εκτροχιασμό της από την «κανονικότητα», επισημαίνει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Ρουμελιώτη όπου τοποθετείται για τα ελληνοτουρκικά, τα εκλογικά αποτελέσματα και το διακύβευμα των εθνικών εκλογών, τονίζοντας ότι η «επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κομματική αλλά πατριωτική» και καθοριστική για το μέλλον της χώρας καθώς «αναμετρώνται δύο εκ διαμέτρου αντίθετα, προγράμματα».

Ρένα Δούρου: Στο χέρι των πολιτών να γεμίσουν την κάλπη με τη σωστή επιλογή

Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, προσθέτει, δεν είναι ζήτημα επιβίωσης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά του λαού που δεν πρέπει να αφήσει τη χώρα στα χέρια ενός «αυτοενοχοποιημένου πολιτικού κατεστημένου με βαθιές ρίζες σε όλες τις πτυχές του δημόσιου βίου». Αντίθετα, σημειώνει, ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τους μη προνομιούχους αυτούς δηλαδή που καταδίκασαν σε «κοινωνικό όλεθρο οι πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» και τώρα «χωρίς καμία συγγνώμη» επιβουλεύονται την στήριξη τους, επενδύοντας στη λήθη και στη αρνητική ψήφο για τις δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει η κυβέρνηση .

Σχολιάζοντας την διαφορετική αντίληψη των πολιτών στις ευρωεκλογές, η Ρένα Δούρου δηλώνει ότι είναι στο χέρι τους να γεμίσουν αυτή τη φορά την κάλπη με τη σωστή επιλογή. Αναγνωρίζει ότι η «απογοήτευση είναι ανθρώπινη», αλλά «η ψήφος δεν είναι καπρίτσιο» και πως «η σφαίρα δεν γυρίζει πίσω».

Αναφορικά με την πορεία της Περιφέρειας και την λειτουργία της, την οποία προσδιορίζει πλέον η απλή αναλογική, η περιφερειάρχης χαρακτηρίζει «πρωταρχικό μέλημα όλων, το συμφέρον των συμπολιτών μας», ενώ η ίδια δηλώνει μαχητικά παρούσα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και της παράταξης για να συνεχιστεί η «δύσκολη πλην προοδευτική πορεία του τόπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments