Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: “Γι’ αυτό επέλεξα να μείνω εκτός τηλεόρασης” (vid)

Δούκισσα Νομικού: “Γι’ αυτό επέλεξα να μείνω εκτός τηλεόρασης” (vid)
H Δούκισσα Νομικού μίλησε για τα παιδιά της και για την απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η Δούκισσα Νομικού κάθισε ενώπιον της Ελεονώρας Μελέτη στο πλατό της εκπομπής “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα παιδιά της και τον γάμο της, τονίζοντας ότι ήταν επιλογή εκείνης και του συζύγου της να κάνουν δύο παιδιά με μικρή χρονική απόσταση. Παράλληλα, η Δούκισσα μίλησε και για την απόφαση αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα, υπογραμμίζοντας ότι ήταν εντελώς συνειδητή από πλευράς της.

Η Δούκισσα Νομικού είπε τα εξής στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα“: “Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου», είπε και μίλησε για την απόφασή της να κάνει σχετικά νωρίς και το δεύτερο παιδάκι της. To θέλαμε πολύ, συνειδητά το επιλέξαμε για να είναι κοντά σε ηλικία και να κάνουν παρέα. Ο θεός μας επέτρεψε να έρθει κοντά σύντομα”.

Όσο για την απόφαση της να μείνει εκτός τηλεόρασης είπε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον Σάββα, να χορτάσω το παιδί μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας.

Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό. Είναι ένα δικό μου project για μένα και όλες μου τις φίλες», είπε ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει στα πλάνα της κάτι τηλεοπτικό.

Δεν υπάρχει κάτι ακόμη στον ορίζοντα. Τώρα αρχίζει και μου λείπει, τον πρώτο χρόνο δεν το σκεφτόμουν καν. Ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε», είπε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments