Lifestyle

Λευτέρης Πανταζής: Η αντίδρασή του για την ανήθικη πρόταση στην Κόνι Μεταξά (vid)

Λευτέρης Πανταζής: Η αντίδρασή του για την ανήθικη πρόταση στην Κόνι Μεταξά (vid)
Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε το πως ένιωσε όταν έμαθε για την ανήθικη πρόταση που έκαναν στην κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό με την ανήθικη πρόταση που έκαναν στην κόρη του, Κόνι Μεταξά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έκρυψε τη χαρά του για τον τρόπο που απάντησε η κόρη του, αν και, όπως αποκάλυψε, νευρίασε για λίγο στην αρχή. Παράλληλα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις προσπάθειες που κάνει η Κόνι στη show biz.

«Η Κόνι απάντησε πάρα πολύ σωστά και είμαι πολύ χαρούμενη που το πολέμησε μόνη της. Στην αρχή τα «πήρα» λίγο, αλλά μετά είδα πώς απάντησε… τον έβαλε στη θέση της. Αν είναι αληθινό αυτό το προφίλ, είναι ακραίο. Αν είναι ψεύτικο, το έκαναν για να την κάνουν άνω κάτω. Το έχει σπουδάσει αυτό που κάνει, σκέφτεται λίγο αμερικάνικα. Έχει στήσει το δικό της ονοματάκι, μόνη της. Την έχω πάρει τηλέφωνο και της έχω πει ότι λίγο το παράκανε. Όταν της εξηγείς, ακούει. Της λέω να είσαι λίγο πιο προσεκτική και να μην προκαλεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης για την Κόνι Μεταξά.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο κ. Πανταζής είχε τοποθετηθεί για το θέμα και στην εφημερίδα “Espresso”. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Tου απάντησε πολύ καλά. Τον έβαλε στη θέση του κι είμαι πολύ περήφανος για το παιδί μου. Και εγώ και η μητέρα της, την έχουμε μεγαλώσει σωστά. Συμβαίνει σε πολλά κορίτσια, επώνυμα και μη, να δέχονται τέτοιες προτάσεις.

Και σε εμένα έχει συμβεί και από άντρες και από γυναίκες, αλλά δεν απαντώ σχεδόν ποτέ. Μπορεί αυτό το προφίλ που έκανε αυτή την πρόταση στην Κόνι να είναι ψεύτικο, ανύπαρκτο και να έγινε από κάποιον ή κάποια που τη ζηλεύει επειδή πάει καλά και προχωράει. Να το έκανε επίτηδες για να τραυματίσει τη ψυχούλα της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments