Lifestyle

Μιχάλης Ρακιντζής: Η αποκάλυψη του γνωστού τραγουδιστή για το Mega (vid)

Μιχάλης Ρακιντζής: Η αποκάλυψη του γνωστού τραγουδιστή για το Mega (vid)
Ο Μιχάλης Ρακιντζής αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά το τι γινόταν στο Mega πριν βγει επισήμως στον "αέρα".

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις της ελληνικής μουσικής. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη ο οποίος είχε ως βάση τη ροκ μουσική, αλλά δεν δίστασε να πειραματιστεί σε ποπ και λαϊκούς ρυθμούς, προτού δοκιμάσει την τύχη του στη Eurovision του 2002 με το “S.A.G.A.P.O”. Ο Ρακιντζής φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής “Το Πρωινό”, κάνοντας μια αποκάλυψη στη Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν άγνωστη σε πολύ κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Ρακιντζής μίλησε στο “Πρωινό” για το είδος μουσικής που υπηρετούσε στα τέλη των 80’s. Ένα είδος που… επηρέασε ακόμη και το Mega, που βρισκόταν τότε σε… εμβρυακό στάδιο. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, το Mega έπαιζε επί έξι μήνες τρία κλιπάκια που είχε κάνει ο ίδιος για δοκιμή!

«Τη συγκεκριμένη εποχή, επειδή το είδος αυτό της μουσικής έκανε ένα μεγάλο μπαμ, ήταν μια πρωτοπορία, κάτι καινούργιο για τη νεολαία. Νομίζω ότι λόγω κάποιων ιδιαίτερων συνθηκών έπαιξε πάρα πολύ. Φαντάσου ότι ένα μεγάλο κανάλι όταν ξεκίνησε για έξι μήνες έπαιζε τρία συγκεκριμένα κλιπάκια που είχα κάνει πρωί, μεσημέρι και βράδυ, 24 ώρες, για δοκιμή. Αυτό είναι φοβερή πλύση εγκεφάλου.

Ναι, το Mega. Το έκαναν δοκιμαστικά πριν ανοίξει ένα εξάμηνο, πριν ανοίξει επίσημα ο σταθμός, για τεχνικούς λόγους, αλλά αυτά έβγαιναν στον αέρα», ανέφερε ο Μιχάλης Ρακιντζής στη Φαίη Σκορδά.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στη Φαίη Σκορδά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments