Video

Γιώργος Γιαννιάς: Δεν τελείωσα το σχολείο (vid)

Γιώργος Γιαννιάς: Δεν τελείωσα το σχολείο (vid)
Ο Γιώργος Γιαννιάς θα είναι απόψε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, θα βρεθεί απόψε στο πλατό της εκπομπής “Μετά τα μεσάνυχτα” και θα μιλήσει με την Ελεονώρα Μελέτη για την προσωπική του ζωή, αλλά και την καριέρα του. Μάλιστα ο επιτυχημένος τραγουδιστής θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Γιώργος Γιαννιάς αποκαλύπτει τη… συμφωνία που είχε κάνει με τη σύζυγό του, ενώ αναφέρει ότι δεν τελείωσε ποτέ το Λύκειο.

Γιώργος Γιαννιάς: Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Γιαννιάς γεννήθηκε το 1979 στο νησί της Ρόδου και από μικρός είχε κλήση στο τραγούδι.Πρίν ακόμα τελειώσει το σχολείο εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και τα πρώτα δείγματα είναι εντυπωσιακά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τον προσελκύσει η δισκογραφική εταιρεία Minos Emi και να τον καλέσει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της σε ηλικία 18 ετών.Το 2001 εμφανίζεται στο καλοκαιρινό Romeo και ήδη το όνομά του αρχίζει να γίνεται ευρύτερα γνωστό στην αθηναική νύχτα καθώς την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την υπογραφή της πασίγνωστης Εύης Δρούτσα» με τίτλο «¾” και πιο γνωστό τραγούδι το «Φύγε».

Την επόμενη χρονιά ο τραγουδιστής αλλάζει δισκογραφική εταιρεία και υπογράφει με την Universal Music με την οποία κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «18 Βήματα» το οποίο περιέχει ένα από τα πιο γνωστά hit της εποχής το «Δεν είσαι δώ» που παρέμεινε πολλές εβδομάδες στο top 10 των ελληνικών chart.Ο τραγουδιστής συνεχίζει να εμφανίζεται στο Romeo αλλά αυτή τη φορά το χειμερινό, με τον κόσμο να γεμίζει κάθε βράδυ νυχτερινό μαγαζί.

Η συνεργασία του Γιώργου Γιαννιά με την Universal Music συνεχίζεται και το 2004 κυκλοφορεί η τρίτη του δουλειά με τίτλο  «5 λεπτά» και πολλά από τα κομμάτια έγιναν επιτυχίες και παίζονται ανελλιπώς στο ραδιόφωνο και σε νυχτερινά club, με κορυφαία τα κομμάτια «Άντε μην αργείς», «Αγαπησέ με», «Για τα φιλιά σου» τα οποία γράφουν γιαυτόν η Ναταλία Γερμανού , ο Κοσμάς, ο Άκης Δείξιμος και άλλοι.

Την επόμενη χρονιά ο καλλιτέχνης κυκλοφορεί δυο δουλειές.Ενα Cd Single το «Eτοιμάζω Ταξίδι» και ένα άλμπουμ που περιλαμβάνει ταραγούδια από το  Cd Single  και 10 νέα τραγούδια.Τα τραγούδια που ξεχωρίζουν είναι το «Μου ‘κλεψες τα καλοκαίρια» και το «Τι αχάριστη που είσαι».

Το 2006 έρχεται ένα ακόμα Cd Single με τίτλο «Για μια βραδιά» στο οποίο ο καλλιτέχνης επανεκτελεί το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει πρώτος ο μεγάλος Γιάννησ Πάριος το «Να λοιπόν γιατί σ΄αγάπησα».Στο τέλος του ίδιου έτους παρουσιάζει και το καινούριο του album με τίτλο «Σε πρώτο πρόσωπο» στο οποί εκτός από τα τρία καινούρια τραγούδια περιλαμβάνει και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Γιαννιά μέχρι τότε.

Τότε αποφασίζει για προσωπικούς λόγους να απέχει για λίγο από τη δισκογραφία ,γιαυτό  επανέρχεται  με μια νέα δουλειά μετα από δυο χρόνια στο τέλος του 2007 και αφου έχει υπογράψει με άλλη δισκογραφική εταιρεία,αυτή τη φορά με τη SONY BMG κυκλοφορεί το άλμπουμ «Ενα ταξίδι ακόμα» με αρκετά δημοφιλή τραγούδια όπως «Αν δεν κάνω λάθος»τα «Μόνο η γη αν σταματήσει» και «Είσαι ένα ψέμα».

Ο Γιώργος Γιαννιάς βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια καλλιτεχνικό στερέωμα και έχει συνεργαστεί με τους πλέον επιτυχημένους καλλιτέχνες της εποχής και έχει προσφέρει με τη σειρά του υπέροχες βραδιές στην αθηναική και όχι μόνο νυχτερινή διασκέδαση. Επίσης έχει να επιδείξει μια πλούσια δισκογραφική δουλειά.

Στην εκπομπή θα είναι καλεσμένος και ο Πάνος Ιωαννίδης, ο αγαπητός κριτής του MasterChef.

Μετά τα μεσάνυχτα: Δείτε το trailer της εκπομπής

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments