Αθλητισμός

Δημήτρης Μαυρίκης: Θρήνος στον Πανιώνιο με τον θάνατό του

Δημήτρης Μαυρίκης: Θρήνος στον Πανιώνιο με τον θάνατό του
Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Δημήτρης Μαυρίκης, μία απ' τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Δημήτρης Μαυρίκης, μια απ’ τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Μήτσος όπως τον φώναζαν οι φίλοι του αγωνίστηκε σε όλη του την καριέρα με τη φανέλα του Πανιωνίου με τον οποίο κατέγραψε μια πολύ σημαντική πορεία από τη σεζόν 1972-73 όταν έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μέχρι το 1987 οπότε αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα καθώς χτυπήθηκε από τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου νοσηλευόταν.

Ο Μαυρίκης έπαιξε ουσιαστικά μόνο στον Πανιώνιο, πηγαίνοντας στην ομάδα το 1972 και μένοντας για 15 χρόνια. Αν και στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ. Ηταν παρών, αρχηγός της ομάδας, στο παρθενικό Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε ο σύλλογος το 1979 (νικώντας την ΑΕΚ με 3-1).

Δύο δεκαετίες μετά, ως γενικός αρχηγός πια, είδε πάλι την ομάδα της Νέας Σμύρνης να θριαμβεύει το 1998 στον τελικό του Κυπέλλου (επί του Παναθηναϊκού με 1-0).

ΨΥΧΑΡΕΣ σαν εσένα έκαναν άρρωστους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ.ΨΥΧΑΡΕΣ σαν εσένα μας έδωσαν δύο κύπελλα.Καλό Παράδεισο ΜΗΤΣΑΡΑ..

Gepostet von Panionios Gymnastikos Sylogos Smyrnis-Πανιώνιος ΓΣΣ am Donnerstag, 20. Juni 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments