Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιμένουν για Σκρτελ, σενάρια για Αμπάτε

Ολυμπιακός: Επιμένουν για Σκρτελ, σενάρια για Αμπάτε
Επιμένουν στην Τουρκία για την παραμονή του Μάρτιν Σκρτελ στη Φενέρ, την ώρα που υπάρχουν ξανά αναφορές για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Ρέιντζερς.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία όσον αφορά το μέλλον του Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος μένει σε λίγες ημέρες ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ. Από τη μία ο τουρκικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του, από την άλλη τονίζει ότι υπάρχει πάντα στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Ρέιντζερς.

Εκείνο που προκύπτει τώρα από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πως οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν παγώσει, αλλά όσο δεν κλείνει σε άλλη ομάδα και οι Πειραιώτες δεν παίρνουν άλλο σέντερ μπακ το θέμα παραμένει ανοικτό.

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Αμπάτε»

Την ίδια ώρα, σενάρια από την Ιταλία μπλέκουν τον Ολυμπιακό σε νέα μεταγραφικά σενάρια. Ο Ιγκνάσιο Αμπάτε αποχωρεί από την Μίλαν και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» με τις Μπολόνια και Λιόν να είναι επίσης δύο από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου δεξιού μπακ.

Ο Αμπάτε έχει αγωνιστεί και στις Νάπολι, Πιατσέντζα, Μόντενα, Έμπολι και Τορίνο ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι 24 συμμετοχές με την Μίλαν.

Πάντως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον διεθνή Ιταλό άσσο κυρίως αν αποχωρούσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ωστόσο και ο Αμπάτε φέρεται να προτιμά να παραμείνει σε ομάδα της χώρας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments