Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Ιτουράσπε

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Ιτουράσπε
Η ισπανική εφημερίδα "AS" αναφέρει πως ο πρώην μέσος της Μπιλμπάο σκέφτεται την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μέσος, Αντέρ Ιτουράσπε, μένει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 30χρονος μέσος μετά από δέκα χρόνια αποχαιρέτισε την ισπανική ομάδα και ψάχνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να έχει εξετάσει την περίπτωσή του.

Στο παιχνίδι όπως αναφέρει η AS μπήκαν και ομάδες από Κίνα και Ιαπωνία, μάλιστα οι δύο τελευταίες είναι αγορές που φαίνεται να τον ενδιαφέρουν. Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, ο Ιτουράσπε δεν βιάζεται να αποφασίσει καθώς περιμένει προτάσεις από Ισπανία ή Αγγλία.

Μάλιστα όπως σημειώνει η AS, η Λιντς του Μπιέλσα είναι μια επιλογή, καθώς ο Ιτουράσπε πέρασε τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του υπό την καθοδήγηση του Αργεντίνου τεχνικού.

«Παίζει» σοβαρά του Χόλτμπι για ΠΑΟΚ

Τις περισσότερες φορές τα δημοσιεύματα του εξωτερικού μπλέκουν το όνομα του ΠΑΟΚ σε μεταγραφικά σενάρια τα οποία δεν υπάρχουν. Ωστόσο αυτή τη φορά η αποκάλυψη της «Bild» για το ενδιαφέρον του Δικέφαλου για τον Λιούις Χόλτμπι είναι αληθινή. Το Αμβούργο δεν μπόρεσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του 28χρονου Γερμανού χαφ καθώς αυτός ήθελε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του μετά από πέντε χρόνια στη γερμανική ομάδα, η οποία το 2015 πλήρωσε 6,5 εκ. ευρώ στην Τότεναμ για να τον αποκτήσει.

Η «Bild» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που φλερτάρουν με τον 28χρονο Γερμανό χαφ, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης οι Κάρντιφ, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ και Σικάγο Φάιρ. Ο Χόλτμπι μιλώντας για το μέλλον του είπε:

«Μετά από πέντε έντονα χρόνια στο Αμβούργο, ήρθε η ώρα να πω αντίο. Είμαι στην καλύτερη ποδοσφαιρική μου ηλικία και θέλω να συμμετέχω σε κάποιο νέο ελκυστικό πλάνο. Προς το παρόν εξετάζουμε τις προτάσεις που υπάρχουν».

Η αλήθεια είναι ότι ο 28χρονος Γερμανός μέσος εξετάζεται με προσοχή από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαία γραμμής. Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν «γάντι» με αυτά που ψάχνει ο Δικέφαλος: είναι κοινοτικός, σε καλή ηλικία (28 ετών), έχει παραστάσεις υψηλούς επιπέδου και είναι χαφ που και δημιουργεί και σκοράρει. Επιπλέον είναι και ελεύθερος…

Ο Λιούις Χόλτμπι είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου 1990. Πέρυσι στη Β’ Εθνική της Γερμανίας είχε 31 συμμετοχές 5 γκολ και 6 ασίστ με το Αμβούργο. Παίζει βασικά οχτάρι και δεκάρι αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις πτέρυγες. Στην καριέρα του έχει παίξει σε Αμβούργο (138 ματς, 15 γκολ, 18 ασίστ), Σάλκε (79 ματς, 13 γκολ, 18 ασίστ), Τότεναμ (42 ματς, 3 γκολ, 8 ασίστ), Άαχεν (35 ματς, 8 γκολ, 10 ασίστ), Μάιντς (32 ματς, 6 γκολ, 10 ασίστ), Μπόχουμ (14 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), Φούλαμ (13 ματς, 1 γκολ, 3 ασίστ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments