Ελλάδα

Τροχαίο Αταλάντη: Την Παρασκευή το τελευταίο “αντίο” στα δύο αδέρφια

Τροχαίο Αταλάντη: Την Παρασκευή το τελευταίο “αντίο” στα δύο αδέρφια
Την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει η κηδεία των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στην Αταλάντη.

Την Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στα δύο αδέρφια που χάθηκαν με τρεις ημέρες διαφορά στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη. Η κηδεία τους θα γίνει στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας. Με συγκλονιστικά λόγια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο θείος των παιδιών και νονός της 16χρονης Σόνιας, λέγοντας πως «δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο. Αυτό αξίζει να κάνουμε σε αυτά τα παιδιά. Είχαν τη ζωή μπροστά τους και έσβησαν όλα ξαφνικά».

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος και με «σπασμένη» φωνή περιέγραψε τον αγώνα που έδωσε η 16χρονη για να κρατηθεί στη ζωή: «Ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο;». Όπως εξήγησε, «οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι. Η αγάπη του κόσμου να είναι η σκάλα που θα μπορέσει να κρατήσει στη ζωή αυτούς τους ανθρώπους». Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες για τη συμπαράσταση που έδειξαν στην οικογένεια.

Τροχαίο Αταλάντη: Η αντίδραση της οικογένειας μετά και το θάνατο της 16χρονης

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου» όταν οι γονείς έμαθαν πως έφυγε από τη ζωή και η 16χρονη Σόνια τους έλεγαν σε όσους τους συμπαραστέκονταν: «Να ευχηθείτε να έχουν καλό παράδεισο τα παιδιά μας», καθώς πρόκειται για μία οικογένεια που πιστεύει βαθιά στον Θεό. Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα που το «Αττικόν» είχε γεμίσει από συμμαθητές των παιδιών που πήγαιναν για να τους σταθούν, οι γονείς της Σόνιας και του Γιώργου τους έδιναν δύναμη λέγοντας: «Σταματήστε να κλαίτε, κοιτάξτε μπροστά».

Αυτό, που τους εξόργισε, όμως, ήταν κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, αναφέροντας ότι η 16χρονη Σόνια είχε καταλήξει, κάτι που δεν ίσχυε, καθώς η ανήλικη άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις 19:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας. «Πώς; Μα είναι ζωντανή ακόμα. Παλεύει!» έλεγαν οι γονείς. Τρεις ώρες αργότερα οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι η κόρη τους έχασε τη μάχη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments