Καιρός

Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό και σήμερα

Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό και σήμερα
Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει και σήμερα Πέμπτη (20/6) με βροχές, αέρα και χαλάζι.

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός σήμερα Πέμπτη (20/6). Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο καλοκαίρι, το σκηνικό εξακολουθεί να θυμίζει χειμώνα. Συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά, κυρίως στη Μακεδονία, και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, ενώ στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται καταιγίδες, οι ριπαίοι άνεμοι πρόσκαιρα θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις.

Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 20/06, ενώ με κύκλους επισημαίνονται οι περιοχές που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι μετεορολογικές προβλέψεις, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για εκδήλωση τοπικών καταιγίδων στην Αττική και στην πόλη της Αθήνας. Μεγάλο ενδεχόμενο υπάρχει να πέσουν και αρκετοί κεραυνοί. Συγκεκριμένα η ηλεκτρική δραστηριότητα και σήμερα αναμένεται να είναι τοπικά αυξημένη, ιδιαίτερα στην Κεντρική Μακεδονία.

Στο χάρτη παρουσιάζεται η πιθανότητα ηλεκτρικής δραστηριότητας τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments