Πολιτική

“Πάρτι” στο twitter για τον περίπατο Τσίπρα – Βασιλικού στο Ζάππειο

“Πάρτι” στο twitter για τον περίπατο Τσίπρα – Βασιλικού στο Ζάππειο
Η έντονη παρουσία αστυνομικών στη βόλτα Τσίπρα και Βασιλικού στο Ζάππειο έφερε ποικίλα σχόλια από τους χρήστες του Twitter.

Τσίπρας – Βασιλικός: Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες από τον περίπατο του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό, στις οποίες το Ζάππειο φαίνεται εντελώς άδειο και με άνδρες της Ασφάλειας να υπάρχουν κάθε δύο μέτρα. Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πολύ γνωστό Έλληνα συγγραφέα, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Ωστόσο στο Twitter δεν έλειψαν τα σχόλια χρηστών που παρατήρησαν ότι από το Ζάππειο έλειπε ο υπόλοιπος κόσμος καθώς και ότι η παρουσία αστυνομικών ήταν ασφυκτική. Στη βόλτα τους ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Βασίλη Βασιλικό για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την παρουσία του συγγραφέα ως μία «πολύ σημαντική κίνηση».

«Σ’ ευχαριστούμε γι’αυτό, είσαι ένας διανοούμενος, από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή στα γράμματα της χώρας μας» είπε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν είναι στις προθέσεις του να κάνει κοπλιμέντο, αλλά «είναι η πραγματικότητα». «Κυρίως» συνέχισε, «συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και νομίζω ότι αυτόν τον αγώνα δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να δίνουμε και όλο το επόμενο διάστημα. Ήθελα να σ’ ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου». Ο Β. Βασιλικός ευχαρίστησε και από την πλευρά του τον πρωθυπουργό, αναφέροντας ότι γι΄αυτόν ήταν μία επιβράβευση. Πρόσθεσε μάλιστα, μιλώντας για την πρόταση που του έγινε, πως «το “επικεφαλής” μου την έδωσε στο κεφάλι», εκφράζοντας έτσι την έκπληξη που ένιωσε.

Δείτε κάποια από τα tweets:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments