Video

Survivor spoiler διαρροή 20/6/19: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία (vid)

Survivor spoiler διαρροή 20/6/19: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία (vid)
Survivor spoiler διαρροή 20/6/19: Έγινε γνωστό ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία και δεν θα χάσει κάποιον παίκτη.

Survivor spoiler διαρροή 20/6/19: Τα παιχνίδια για τις προμήθειες είναι σημαντικά για την επιβίωση των παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο τα πιο κρίσιμα αγωνίσματα είναι αυτά για την ασυλία. Όποια ομάδα χάνει θα πρέπει να διαχειριστεί την αποχώρηση εντός παίκτη της. Το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά και σε αυτή τη φάση όλοι είναι δυνατοί. Κάθε αποχώρηση είναι πλήγμα για την ομάδα του.

Στα προηγούμενα αγωνίσματα η μαύρη ομάδα έτρεξε ένα σερί νικών. Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν φέρει κούραση ακόμα και για την Κατερίνα Δαλάκα που έχει μάθει στον πρωταθλητισμό. Στο πρώτο ματς για την ασυλία η “λευκή” ομάδα είχε πάρει τη νίκη. Αυτό σημαίνει πως αν τις ζευγαρώσει θα πάρει το τοτέμ της ασυλίας και θα πάνε στο συμβούλιο σαν θεατές. Αντίθετα αν κερδίσουν οι μαύροι θα υπάρξει παράταση.

Survivor spoiler διαρροή 20/6/19: Κάνουν το 2-0 οι άσπροι

Η άσπρη ομάδα αναμένεται να κάνει το 2-0. Ο Παναγιώτης δεν φαίνεται σε κανένα από τα τρέιλερ. Αυτό σημαίνει πως είναι ακόμα εκτός μάχης, άρρωστος. Χωρίς αυτόν θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή των μαύρων. Μειώνονται τα ματς των αντρών, αυξάνονται αυτά των γυναικών και… της Σουντέ. Πρόβλημα. Σε σχέση με όσα είδαμε στο αγώνισμα της Τετάρτης, το ματς απόψε θα είναι πιο αμφίρροπο. Στο τέλος όμως πάλι η άσπρη ομάδα θα κερδίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments