Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έκλεισε και έρχεται ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Έκλεισε και έρχεται ο Σεμέδο
Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Σεμέδο και τον φέρνει στην Ελλάδα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκλεισε στον Ολυμπιακό και πλέον αναμένεται στην Αθήνα Δευτέρα ή Τρίτη για τα τελικά της μεταγραφής. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο των ανταλλαγών εγγράφων ενώ ο Πάνος Γαλαριώτης, ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σεμέδο, βρίσκεται στην Ισπανία για τα τελικά των επαφών με την Βιγιαρεάλ και τον ποδοσφαιριστή.

Επαφές που εδώ και δύο μέρες φαινόταν πια πως οδηγούμαστε σε συμφωνία. Μια συμφωνία που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς θεωρεί τον Πορτογάλο στόπερ ιδανικό για να «οχυρώσει» την αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο Ολυμπιακός μάλιστα προσπαθεί να πάρει ως μεταγραφή τον Σεμέδο, το συμβόλαιο του οποίου με την Βιγιαρεάλ είναι μπερδεμένο.

Όπως και να έχει όμως ο Πορτογάλος στόπερ θα είναι στην Αθήνα την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ώστε μετά να φύγει κατευθείαν για Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην Πολωνία άλλωστε θα βρίσκεται από την Δευτέρα ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς να βλέπει τις επιθυμίες του να γίνονται πραγματικότητα και το «παζλ» του νέου Ολυμπιακού να δημιουργείται γρήγορα και με στέρεες βάσεις!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments