Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τρομάζουν τα νούμερα στο νέο συμβόλαιο του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τρομάζουν τα νούμερα στο νέο συμβόλαιο του Φορτούνη
Ο Ολυμπιακός έστρωσε εκατομμύρια στα πόδια του Κώστα Φορτούνη για να τον πείσει να ανανεώσει.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με δυο ξεκάθαρους στόχους. Ο πρώτος χρονικά είναι να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άλλος είναι να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Δυο χρόνια μακριά από την κορυφή είναι πολλά για μια ομάδα που είχε συνηθίσει να κατακτά το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι το ρόστερ και ο προπονητής έχουν την ποιότητα για να ολοκληρώσουν αυτή την αποστολή.

Ένα από τα βασικά θέματα που έπρεπε να κλείσουν οι Πειραιώτες ήταν η παραμονή του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες στο πρωτάθλημα μας. Είναι ένας παίκτης που με μια του κίνηση μπορεί να αλλάξει τη μοίρα ενός παιχνιδιού. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην τον έχει μαζί του τη νέα σεζόν.

Χρυσό συμβόλαιο σε Φορτούνη

Τον τελευταίο καιρό οι δυο πλευρές ήταν σε επαφή και όπως όλα δείχνουν μένουν μόνο τα τυπικά για να ανανεώσουν την συνεργασία τους.  Ο Τρικαλινός άσος φέρεται να ήρθε από τη Μύκονο, όπου έκανε τις καλοκαιρινές διακοπές του, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησε μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια.

Ο Φορτούνης θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο (θα λήγει το καλοκαίρι του 2023), οι οποίες συνολικά θα του αποφέρουν 6 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για κλιμακωτές αποδοχές που θα ξεκινούν από το 1,3 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 1,7 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Κώστας Μανωλάς στη Ρόμα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ και ο Κώστας Μήτρογλου στη Μαρσέιγ (δανεικός στη Γαλατασαράι) θα παίρνουν περισσότερα από τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments