Ελλάδα

Μαριάννα Πυργιώτη: Αποκάλεσε νούμερο την Κατερίνα Νοτοπούλου

Μαριάννα Πυργιώτη: Αποκάλεσε νούμερο την Κατερίνα Νοτοπούλου
Η δημοσιογράφος, Μαριάννα Πυργιώτη εξαπέλυσε επίθεση στην Κατερίνα Νοτοπούλου από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Μαριάννα Πυργιώτη είναι μια δημοσιογράφος που δεν διστάζει να πει την άποψη της δημόσια. Αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο της την Κατερίνα Νοτοπούλου. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μετά την αποτυχία της να εκλεγεί είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης. Η αφορμή για να ξεσπάσει αυτή η κόντρα ήταν ένα ποστ της Νοτοπούλου στο Twitter.

Η υποψήφια βουλευτής έγραψε για να δείξει την στήριξη της στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, τόνισε ότι ανήκει σε μια γενιά ανθρώπων βίωσε τις πιο σκληρές διαψεύσεις των ονείρων της. “Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών. Η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ για παλινόρθωση των πολιτικών λιτότητας και περιορισμού των δικαιωμάτων πρέπει να απαντηθεί από όλους μας. Ανήκω στη γενιά που βίωσε τις πιο σκληρές διαψεύσεις των ονείρων της, στη γενιά που δεν κρύφτηκε από τους αγώνες αλλά μπήκε μπροστά. Αγωνίζομαι, με όποιον τρόπο μπορώ, για μία δίκαιη κοινωνία. Μέσα στην Αριστερά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, συντασσόμενη στην προσπάθεια νίκης των ανθρώπων της πόλης έναντι της λήθης, της λιτότητας, του αυταρχισμού. Για όσα πιστέψαμε, για όσα προσπαθήσαμε, για όσα μπορούμε να πετύχουμε. Γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες. Και αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί. Μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες, για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω. Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας”, ήταν τα λόγια της.

Λίγο αργότερα η Μαριάννα Πυργιώτη απάντησε στα λεγόμενα της Κατερίνας Νοτοπούλου με βαρύτατους χαρακτηρισμούς: “Ειλικρινά έγινα έξαλλη… Όχι λόγω της πολιτικής ταυτότητας,αλλά λόγω του θράσους αυτού του μειράκιου…Και όποιου άλλου βυσματοειδούς μειράκιου ,όποιας ταυτότητας, τολμήσει να μας κοκορευτεί ..Άντε μπράβο νούμερα!!! Ε νούμερα!!”, ανάφερε στο επίμαχο ποστάρισμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments