Ελλάδα

Πανελλήνιες 2019: Με Αγγλικά ξεκινάνε σήμερα (21/6) τα ειδικά μαθήματα

Πανελλήνιες 2019: Με Αγγλικά ξεκινάνε σήμερα (21/6) τα ειδικά μαθήματα
Οι πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται σήμερα με τα Αγγλικά να είναι το πρώτο από τα ειδικά μαθήματα που θα εξεταστούν οι μαθητές.

Οι πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται με τα ειδικά μαθήματα. Σήμερα θα βρεθούν και πάλι στις αίθουσες όσοι μαθητές έχουν επιλέξει τα Αγγλικά. Το πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας για τα ειδικά μαθήματα, αναφέρει ότι η εξέταση ξεκινάει στις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Σήμερα 21/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά, και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών στις 22/6.

Στις 24/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα 25/6 στο γραμμικό σχέδιο. Στις 26/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27/6 η Αρμονία, στις 28/6 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29/6 η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1/7 η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2/7, με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.

Θυμίζουμε ότι σήμερα, Παρασκευή, αρχίζει και η υποβολή μηχανογραφικών δελτίων για τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments