Lifestyle

Lady Gaga: Σύντομα η αποκάλυψη της σχέσης της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Lady Gaga: Σύντομα η αποκάλυψη της σχέσης της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ
Η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζονται να αποκαλύψουν σύντομα τη σχέση τους.

Ο χωρισμός του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ δεν προκάλεσε τόσο ντόρο όσο αναμενόταν από τον περισσότερο κόσμο. Κι αυτό γιατί, αρκετοί περίμεναν αυτή την εξέλιξη, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες οι φήμες περί σχέσης του διάσημου ηθοποιού με την Lady Gaga, με την οποία πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται», δίνουν και παίρνουν συνεχώς. Οι δυο τους φέρονται να ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, από την  οποία απέκτησαν εκπληκτική χημεία τόσο εντός όσο και εκτός γυρισμάτων. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως για χάρη της διάσημης τραγουδίστριας χώρισαν Κούπερ και Σάικ.

Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός και η Ρωσίδα καλλονή ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια και απέκτησαν μαζί κι ένα παιδί. Οπότε ο χωρισμός τους δεν θα μπορούσε να έχει έρθει από μια ασήμαντη αφορμή. Πέραν τούτου, όμως, ένα άλλο δημοσίευμα έρχεται να υποστηρίξει ότι η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα επισημοποιήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα! Σύμφωνα πάντα, με το ΟΚ Αυστραλίας, οι δυο τους σχεδιάζουν σύντομα να κάνουν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον εμφατικό τρόπο τη σχέση τους.

Αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες η Lady Gaga

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια – η οποία χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Κριστιάν Καρίνο τον περασμένο χειμώνα – φέρεται να τηλεφωνεί στον ηθοποιό πολλές φορές μέσα στην ημέρα, με τους δυο τους να μιλούν για αρκετές ώρες. Παράλληλα, το ρεπορτάζ συνδέει (το δημοσίευμα) την πώληση του σπιτιού της στο Μαλιμπού με τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Κι αυτό γιατί όπως τονίζει, οι δύο τους ενδέχεται ακόμα και να συγκατοικήσουν σε άλλο σπίτι.

Βέβαια, κάποιες άλλες πηγές, όμως, αναφέρουν ότι η Lady Gaga δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση λόγω των φημών και των δημοσιευμάτων για εμπλοκή της στη σχέση του ζευγαριού. Συμπληρώνουν ότι αρνείται κατηγορηματικά κάθε είδους συναισθηματική σχέση με τον ηθοποιό. Όπως και να έχει πάντως, η διάσημη τραγουδίστρια γίνεται έξω φρενών κάθε φορά που δέχεται ερωτήσεις για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συναυλίας της, η Lady Gaga έβρισε τους θαυμαστές της που την ρωτούσαν τι κάνει ο δημοφιλής ηθοποιός. «Ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ@@@τε», φέρεται να ανέφερε στους θαυμαστές της σε πολύ έντονο ύφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments