Lifestyle

Σοφία Φύρου: “Τρελαίνει” την Μύκονο με το κορμί της (vids)

Σοφία Φύρου: “Τρελαίνει” την Μύκονο με το κορμί της (vids)
Σοφία Φύρου: Το γνωστό μοντέλο αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό - και όχι μόνο - στην Μύκονο με το απίστευτο κορμί της.

Η Σοφία Φύρου είναι από τα ομορφότερα μοντέλα στην Ελλάδα και έχει αποδείξει ότι όπου και να πάει η θερμοκρασία “χτυπάει” κόκκινο. Η μελαχρινή καλλονή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο και “τρελαίνει κόσμο” με τις εμφανίσεις της. Η Σοφία Φύρου πήγε για μπάνιο σε πισίνα, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, που αναδεικνύει με τον πιο ωραίο τρόπο τις καμπύλες της.

Η Σοφία Φύρου όμως τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα και όταν κάνει μία απλή βόλτα στο νησί των ανέμων. Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV την τσάκωσε να απολαμβάνει την βόλτα της στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια και προσπάθησε να αποσπάσει αποκλειστικές δηλώσεις αλλά το γνωστό μοντέλο δεν θέλησε να απαντήσει. Παρακολουθήστε το βίντεο και τις δηλώσεις της μελαχρινής θεάς που προκαλεί πανικό σε κάθε πέρασμά της:

Σοφία Φύρου: Η “σχέση” με τον Βρεττό

Τη Σοφία Φύρου έγινε ευρέως γνωστή από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, με τον οποίο ήταν μαζί όταν ο γνωστός τραγουδιστής είχε πολύ σοβαρό τροχαίο. Το γνωστό μοντέλο οδηγούσε όταν συνέβη το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα ο Ηλίας Βρεττός να υποβληθεί σε δύο σοβαρά χειρουργεία.

Ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια αναφέρθηκε στο τροχαίο και έγινε συγκεκριμένος και για τη συνεπιβάτη του, Σοφία Φυρού, που οδηγούσε το αμάξι. Οι φήμες ήθελαν τότε το ζευγάρι να χωρίζει, επειδή η μελαχρινή καλλονή έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους για το τροχαίο, κάτι που εξόργισε τον τραγουδιστή.

Η αλήθεια για τη σχέση ανάμεσα σε Ηλία Βρεττό και Σοφία Φύρου

«Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι η οδηγός είναι σύντροφός μου. Είναι φίλη μου. Εννοείται ότι είχαμε επαφή μετά το ατύχημα. Ευτυχώς η κοπέλα είναι μια χαρά στην υγεία της. Αν δείτε την καμπίνα του αυτοκινήτου, η θέση του συνοδηγού είναι εξαφανισμένη. Αν δε φορούσα ζώνη, με τέτοιο μπαμ το σώμα μου θα είχε φύγει εκτός αυτοκινήτου και πιθανότατα θα ήταν διαμελισμένο και θα μαζεύαμε κομματάκια στην παραλιακή.

Μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω τι συνέβη με την φίλη μου, αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που οδηγούσε, για το αν αντέδρασε σωστά ή όχι. Δεν ήμουν σε θέση να δω καλά τι συνέβη. Και όταν είσαι στο αυτοκίνητο ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είχε πιει, δεν νύσταζε, δεν την πήρε ο ύπνος. Η οδηγός λέει ότι υπήρξε ένα αυτοκίνητο που μας έκλεισε. Εγώ είδα ένα αυτοκίνητο να περνά πολύ κοντά μας όταν το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το κράσπεδο. Μπορώ να πω μόνο αυτά που είδα», είχε δηλώσει ο Ηλίας Βρεττός.

Όμως μία φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, έδειχνε ότι είναι παραπάνω από φίλοι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments