Video

Netflix: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer του τρίτου κύκλου του «Stranger Things» (vid)

Netflix: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer του τρίτου κύκλου του «Stranger Things» (vid)
Το Stranger Things επιστρέφει με τον τρίτο του κύκλο στις 4 Ιουλίου και το Netflix μας έδωσε το τελικό trailer.

Το Netflix κυκλοφόρησε το τελικό trailer της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν της σειράς φαντασίας «Stranger Things», που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου. Η παρέα της Eleven (Millie Bobby Brown) επιστρέφει έναν χρόνο μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, με την εφηβεία να τους… χτυπά την πόρτα.

Πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Chief Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Noah Schnapp (Will Byers), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Cara Buono (Karen Wheeler), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Dacre Montgomery (Billy), Sadie Sink (Max), Maya Thurman-Hawke (Robin), Jake Busey (Bruce), Francesca Reale (Heather) και Cary Elwes (Mayor Larry Kline).

«Θα ήμασταν ανόητοι, αν δεν συνεχίζαμε» θα πει ο Ρ. Χάστινγκς παραγωγός της σειράς, αφού πάνω από 8.2 εκατομμύρια θεατές υπολογίζεται πως το είδαν τις πρώτες 17 μέρες από τότε που το Netflix έβγαλε στον αέρα ταυτόχρονα και τα οχτώ πενηντάλεπτα επεισόδια του πρώτου κύκλου.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Χόκινς, μια μικρή κωμόπολη στην Ιντιάνα τον Νοέμβριο του 1983. Αρχίζει με τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός δωδεκάχρονου αγοριού κοντά σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις όπου διενεργούνται απόρρητα πειράματα.

Η μητέρα του, ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος και οι φίλοι του βοηθούμενοι από ένα κορίτσι με μυστηριώδεις δυνάμεις θα έρθουν αντιμέτωποι με το υπερφυσικό στην προσπάθειά τους να τον πάρουν πίσω.

Οι δημιουργοί της σειράς, τα δίδυμα αδέλφια Ντάφερ, αν και γεννημένα το 1984, κατάφεραν να αποτυπώσουν το πνεύμα των 80s με εμφανείς αναφορές σε κλασικές ταινίες τρόμου και επιστημονικής φαντασίας της εποχής.

Οι δωδεκάχρονοι πρωταγωνιστές είναι λες και βγαίνουν από ταινία του Σπίλμπεργκ ειδικά όταν βρίσκουν την Έλ, το κορίτσι με τις υπερφυσικές δυνάμεις που κοντά τους μαθαίνει τι σημαίνει φιλία και τους βοηθά στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το χαμένο φίλο τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments